טראקליסט:
Remedy Meets Wu-Tang Tracklist
זה ההוא ששר תשיר על השואה שכל יום השואה היו מפרסמים בFXP עריכה: זל עכשיו הנדלתי שהוא הכניס תשיר לסוף האלבום
דאמ הביא 4 וורסים של גוסט אפילו שייהיים ילד הפלא מתארח שם @LOL_NEM @Panda @NAPOLITANO @Godfather @Mando @WhiteMonkey
מי שלא שומע תאלבום לא יהודי
RUNAWAY_ וואו נשמע אלבום השנה
מי זה אף פעם לא שמעתי עליו
thebe בוכה לוו טאנג יש מלא שותפים יעני חברים דרג ב' ג' שריזה הכניס אחרי שהם התפרסמו (רייקוואן אמר שזה עיצבן אותו שהוא התחיל להתקל במלא אנשים שהוא לא פגש בחיים שאמרו לו שהם בוו טאנג)
רמדי זה אחד מהם הוא גם בא לפני איזה 20 שנה להופיע בארץ ביחד עם קפדונה השם האמיתי שלו זה ראובן בן מנחם https://en.wikipedia.org/wiki/Remedy_(rapper)
אה דאמ הערכתי אותו על השיר על השואה כי חשבתי שהוא גוי וזה יפה שהוא מביע הזדהות עכשיו כבר לא
Panda היה לו ריב מביך עם טאליב קוואלי בטוויטר לפני כמה שנים (שניהם יצאו מביכים יעני)
RUNAWAY_ על מה
תכלס לא נראה לי אשמע תאלבום הזה בחיים כבר ויתרתי על וו טאנג תקראו לי מתי שמת' מוציא תאלבום עם האבוק אם זה יקרה בכלל
סופרים קליינטל 2 עם קניה שכביכול היה אמור לצאת החודש כבר 100% לא יקרה
חבורה של בומרים לא יוצלחים
RUNAWAY_ לא שמעתי תאלבום מ2016 כולו אבל כל השירים ששמעתי היו אש אז הם עוד לא מתו וגם בכל האירוחים הם עדיין מביאים וורסים טובים
Panda כן באירוח פה ושם עדיין יש להם את זה אבל זה סתם נותן תקוות שווא ואז הם מוציאים עוד אלבום לא רלוונטי עם בחירת ביטים ופזמונים של בנאדם חירש
אין לי מושג למה אמרתי תמשפט השני לא זוכר איזה אירוחים אבל קיצר אם יוציאו משו מעניין אני ישמע
תכלס תצודק לא יודע מה אני רוצה אני מחוק השבוע החיים שלי חרא אין לי ראש לכלום
Panda שמע כנראה אין להם כסף בשביל להביא הפקות של דיג'יי פרמייר, פיט רוק ואלכמיסט אבל אם באמת היה אכפת להם מהמוזיקה הם היו יכולים למצוא מפיקים לא מוכרים שמפיקים באותה רמה
Panda פריץ
RUNAWAY_ לא הבנתי ריזה לא מפיק יותר?
RUNAWAY_ שמעתי פעם את מתו׳ד מן אומר שהיום המפיקים רוצים על כל שיר לאלבום 100 אלף דולר והוא יצא על זה ואמר שהוא לא מוכן לשלם (משהו כזה לא זוכר במדוייק)
Panda לא הוא מוציא עכשיו אלבום סולו עם אלטר אגו חדש ש DJ SCRATCH אחד הפיק לו
בול יצא קליפ
בכל מקרה ההפקות של ריזה נפלו לפני איזה 20 שנה כשהוא הפסיק לסמפל כדי לחסוך כסף
RUNAWAY_ זל וואטאפאק מה הם עד כדי כך עניים
Panda לא נראה לי אבל הם כנראה מעדיפים להשקיע תכסף שלהם בדברים אחרים כי אין ריווחיות באלבומים אין לי הסבר אחר
כל מה שהם עושים באינסטגרם זה לשווק משקאות אנרגיה וחטיפים
Panda כנל כפיר פוצץ לי תמוח פה
Panda
*קמצנים
איזה עצוב זה מפיק הכי טוב אי פעם
RUNAWAY_ ראפרים לא יודעים להזדקן בכבוד