זה שווה משהו או לברוח?
בוא תבדוק לי תמנוש דאדי..
RUNAWAY_ פאק ההורים שלי עושים עליי מובס כמו שלך לא מסוגלים לראות אדם נח בשקט שלו במיטה חייבים לדחוף לי עבודות
RUNAWAY_ בומר מומנט, קובי סוויסה זה נושא עתיק. בימינו כולם מדברים על בישבש והידיים של העליון 💀
@RUNAWAY_ @God @RapIsPac @AnakinSkywalker
זה סבבה כדאי לך לעבוד בזה
RUNAWAY_ אני גם מתלבט נרשמתי למשהו אחר בכלל(מתחיל באוקטובר)לא משהו שקשור לנושא הזה אפילו אבל אני חושב לשנות להנדסאי תוכנה כדאי יותר ללמוד ככה או ללכת לקורסים כאלה כמו qa? כי אני לא מעניין אותי יותר מידי שאיפות בשמים ושיט כזה פשוט רוצה למצוא מקצוע שיתאים לי רציתי לשאול אותך ואת לירן חח אבל לא רציתי לחפור+אני לא מבין בזה כלום וזה עושה רושם לכל מי שמתעסק בזה פה היה רקע לפני אז הביך אותי קיצר אני באותו מצב כמו יוסי
LOL_NEM מדים
LOL_NEM נחים רק בקבר (יצאתי קצת פולני)
לא מסכים, אין בזה ככ עבודה כמו שמספרים, למצוא עבודה זה לא פשוט, זה יכול להגיע עד שנה בערך למצוא עבודה, כולם בכלל רוצים אוטומציה, וזה משעמם רצח, אבל לך על זה זה עדיף על כלום
AnakinSkywalker יש עבודה מוטבחת בסיום יענו השאלה אם זה עדיין שווה
AnakinSkywalker וכסף לא מדהים
אין לי ניסיון בזה אבל באופן כללי אם זה נעשה בכפייה זה די מוזר
ולמה דווקא לזה ולא לקורס אחר? חפש לפחות משהו שמעניין אותך ולך אליו, למה כפייה
AnakinSkywalker כי זה בחינם צורח רציתי תדייב אופס על חשבון הצבא אבל הבני זונות סיננו אותי
LOL_NEM עבודה מובטחת? אז שווה רצח
LOL_NEM ביררתי על הדיוופס, זה לא למישהו בלי ניסיון, אתה צריך רקע עבר בשביל זה
AnakinSkywalker אהה ריל בגלל זה היה להם באנר ששואל על ניסיון
LOL_NEM אם מובטח לך עבודה בקיואיי עוף על זה, זה הייטק, תיהיה לך דריכת רגל מאוד מוקדמת, יסדר אותך לעתיד, עוד כמה שנים תתקדם לאוטומציה ואתה מסודר עד לפנסיה
כוסעמק שיכתבו מראש אבל למה תמיד דופקים תקטעים האלה תגידו מראש תםרמטרים וביי
AnakinSkywalker לא רוצה לחיות בכלל כזה הרבה זמן צריך משו שעושה טונה של כסף תוך חצי שנה ככה
LOL_NEM רק הקורס יקח לך חצי שנה פחות או יותר חחח
AnakinSkywalker פאק הלכתי להתהבד