מת הם נראים אחים תאומים למה כולם משווים ביניהם
Thug_ אחלה קולאב אהבתי תקונספט, לא חידשו משהו יותר מדי הייתי שמח לאיזה בק טו בק אבל. Aitch עדיין נשמע טוב יותר לטעמי.
Thug_ חריף אחושרמוטה
ד"א אתמול היה brits דייב נתן בראש - שיר ענק בכללי הורס של גטס פסיכי
Kungfukenny הופעה מטורפת ראיתי אתמול אשכרה מהשירים הכי טובים שלו והגוספל ברקע אורגזמה
Thug_ כןןןןן לאדע הסצינה שם מרגישה לי הרבה יותר ריל מארה"ב, באמת כולם מרימים אחד לשני וזה כל כך יפה לראות. איך איך הוא פתאום דופק סולו על החשמלית איזה מלך.
Kungfukenny ריל הסצנה הבריטית בשיא הפריחה שלה בשנה שנתיים האחרונות (אדל,ליטל סימז,לויל קורנר,צארלי..)
Kungfukenny כי שם חוץ מדריל אין אגו בין המוזיקאים ההיפ הופ שם עוד בחיתולים אז כל אחד חדש כולם מסתחבקים איתו או רוצים לעשות שירים בדומה לסצנה בישראל.. בארה״ב תמיד היו ויכוחים על איזה איזור עושה תשיט הכי טוב וגם באיזורים האלה היו ביפים ביניהם אבל היום בארהב גם הרבה יותר מפרגנים והרבה יותר קל לעשות לינק אפס עם ראפרים אבל רובם לא פעילים ברשתות ומדברים אחד על השני יותר משאירים את זה לעצמם
Thug_ מזכיר לי את הסימפול הזה
Ido2 אני מתחרפן מטורף מה שעשו מבלדת גאז
Thug_ אני ממש אוהב את המפיק הזה, אני בערך מאוגוסט צופה בסימפולים שלו, הוא עושה ביטים די חריפים. uk דריל זה די חביב ואני מרגיש שבקרוב זה הולך להתפוצץ בקטע מוגזם
הפך לאשכול UK 🔥
Vrose כן כן וגם בדריל יש יותר גמישות עם פיצ'רים אני מאמין. אחלה סצנה, ראיתי מלא סרטונים מהטקס היה וייב טוב.
Vrose ריל
Kungfukenny דווקא בשיקגו דריל יש מליון פיצ׳רים מביאים מלא שמות מהבלוקים כדי לעשות שיר מייצג לסט מעטים הראפרים שיחזיקו מלא שירים לבד