אלבום השנה בדרך
לא אוהב קצר עם אירוחים מקווה יהיה טוב בכל זאת
Panda אין כזה הרבה אירוחים הרוב זה לפזמון
Panda דווקא בשנים האחרונות המון אלבומים שבנויים ככה קלאסיקה מיידית
באמת אל תצחקו אבל מעניין אותי אם זה 25 אז יעני ביום שישי כבר יהיה אפשר לשמוע את זה בסטרימינג אצלנו או משהו איך זה עובד(כאילו מבחינת ההבדלי שעות)
Panda ביום שישי בשבע בבוקר זה בדכ יוצא
בן של זונה למה הוריד את אנדרסון
עדיין יהיה קלאסיקה מן הסתם דואו
טראקליסט אש, היו הרבה דיבורים שדה קאו יכנס לפה גם קונוואי אמר שבמקור זה היה אמור להיות הפתיח אני חושב לאלבום הזה אבל סבבה שהוא לא הכניס אותו, הקטע הזה כבר עשה את שלו
RUNAWAY_ אז סבבה בכללי אירוחים בראפ יוצא מפרופורציה קצת ביחס לז'אנרים אחרים יש אלבומים של ראפרים שמרגישים כמו אלבומי הפקות(יעני כמו אלבום של מפיק שהוא רק מפיק ומביא אירוחים)והראפר עצמו נאבד איכשהו בפנים
Panda זה קורה רק לכאלה שמתחבאים בכוונה כמו דה גיים, פרנץ' מונטנה וכו
RUNAWAY_ מתוד מן...גאן... גם ראפרים טובים עושים תשיט הזה ובכללי מדבר גם על הנורמל שעושים לדעתי זה הרבה זה כמו תבלין קצת משפר הרבה הורס לגמרי 2-3 שירים תלוי באורך של האלבום ולדעתי לא צריך יותר אם זה אלבומים ענקיים כמו של קריט או all eyez on me או משהו או אלבומי באנגרים אז זה משהו אחר
RUNAWAY_ פרדי גיבס.. רגעמה
Panda ריל אבל לרוב אני דווקא רואה תופעה הפוכה שראפרים נמנעים מלהביא אירוחים ואז מתקשים לסחוב תאלבום לבד או מביאים אירוחים שהם לא מתאימים
RUNAWAY_ לא יודע בדיוק לאיזה אתה מתכוון אבל לא מדבר על גאנות טאגרים וכאלה כאילו ראפרים כאלה זה כן עובד הרבה אירוחים מדבר על אחרים נניח מישהו כמו קונווי כיף מאוד לשמוע ונראה לי שרוב הסיכויים שאף אירוח לא יתעלה עליו אז אין באמת סיבה לארח הרבה
סוף סוף
ענק
faruki לא יודע אם לשמוע או לחכות לאלבום
faruki שמעתי וזה מטורף אנלא מאמין שהוא איבד את התינוק שלו
faruki פאק איזה שירררר
Matan נשמע שונה מרוב השירים של גריזלדה