אלבום השנה עד כה @Panda @LOL_NEM @NAPOLITANO @Mando @WhiteMonkey @Yair @Vrose
RUNAWAY_ וואלה לא יודע עדיין אלבומים של אלכמיסט לוקח הרבה זמן להנדל
RUNAWAY_ מחכה לערב לשמוע בכיף עם עם וויסקי טוב
לא שמעתי עדיין (מפתיע)
LOL_NEM קארנסי ראפר טופ 5 אי פעם תמשיך לישון
טופ 5: נאס סטיילס פי קארנסי טופאק תינוקיו
@RUNAWAY_ לא יודע אחי שמעתי עוד פעם ומאכזב רצח יש כמה שירים שלקארנסי אין נוכחות בכלל לא כיף לשמוע אותו באלבום הזה השיר עם סטיילס פי הביט+פי נגבו איתו תרצפה הוא באמת לא סוחב פה בדיוק רגע לפני זה שמעתי pilot talk 2 וזה הבדל מטורף הביטים שם מעולים אבל זה קארנסי שכיף לשמוע לא רק הביטים
Panda לא יודע אחי אני דווקא חשבתי שקארנסי רצח פה הוא משנה סגנון כל כמה שנים והוא באמת משתלב בכוונה עם הטרנד של בולדי וכל אלה מהשנים האחרונות (הוא גם אמר משהו כזה בראיון עם אלכמיסט) אבל אני אוהב את זה
מעצבן אותי הטרנד להירדם על המיקרופון הזה בשנים האחרונות חבל שהוא גם נהיה ככה כל אחד והטעם שלו וואלה אני לא נהנה מזה לא מבין למה כל הראפרים עושים את זה אולי יש לזה ביקוש אצל אנשים אחרים לא יודע מה הקטע גם הוא וגם בולדי באלבומים הראשונים שלהם עם אלכמיסט חיות רעות פתאום בשנים האחרונות בלעו כדור שינה שונא להיות הייטינג ככה זה כנראה מהאכזבה ומעצבים אני חסר סבלנות אין לי כוח לשמוע בן אדם ישן
אולי מפריע לך שאין תופים ברוב השירים כשיש תופים הוא זורם טוב ורוצח
בREGATTA אהבת את קארנסי? גם שם חשבתי שהוא היה חיה רעה
RUNAWAY_ לעע זה לא התופים הביטים זה הבעיה האחרונה פה ביטים מדהימים אלכמיסט הביא שיט יותר טוב מהרגיל אפילו זה קארנסי עצמו הוא משעמם פה
RUNAWAY_ בREGATTA אהבת את קארנסי? גם שם חשבתי שהוא היה חיה רעה
לא זוכר לא שמעתי מספיק אבל הוא נשמע סבבה גם בדברים אחרים חדשים זה ספציפית האלבום הזה
Panda לא אומר שהביטים לא מעולים אבל זה שאין בהם תופים אולי גורם לקארנסי לרפרפ בדרך שנשמעת לך יותר משעממת
RUNAWAY_ אז אם תצודק אלכמיסט עשה עבודה לא טובה מה זה שווה שהביט יפה והתוצאה משעממת באמת שלא הצלחתי לסיים כבר פעמיים
תודה נרדמתי עכשיו שירים טובים שלו
kiasar123 ילד שנצים אבל שירים טובים