כל פעם שאני שומע אלבום שלה אני משתכנע שהוא הכי טוב עד שאני שומע אלבום אחר שלה
הגואטית טעם טופ 1
RUNAWAY_ אז אני מבין שהיא שמעה את הבאנגר הבא
RUNAWAY_ פיו אישה לחתונה
idanbh בעצם פאנבויית של בן אל
RUNAWAY_ איך אפשר שלא
הכי טוב שלה בפער בחיי לא ראיתי אלבום עם שם כל כך מתאים
מסטרפיס רציני
איך אפשר לשמוע את זה? מרגיש שאני מפספס משהו שאתם מרימים לזה ככה. לא הנדלתי ולא אהנדל כנראה
Kungfukenny עם האוזניים❓
God הא חשבתי עם הפטמה. לא הבנתי משהו שאתה מאוד אוהב אני מבין. באמת אשמח לדעת מה במוזיקה הזו ספציפית באלבום הזה מושך אותך, או שלא אם לא בא לך להרחיב.
אין פה כזה הרבה מה להנדל
Kungfukenny לא יודע זה חמוד ומגניב
יכול להיות שזה לא בשבילך
Kungfukenny לדעתי שיר כמו Track 10 מראה בדיוק מה מיוחד וכל כך טוב באלבום הזה ובכללי בהייפרפופ - מוזיקת פופ קלאסית כיפית עם מלודיות קליטות ופזמונים ממכרים שיכלה להיות די סטנדרטית אבל טובעת בהפקה בהירה אחושרמוטה, אולי קצת גליצ'ית או אפילו אטמוספרית לפעמים אבל תמיד קיצונית ודוחפת קדימה מיקסטייפ מופתי לדעתי
Kungfukenny תדמיין שאתה נוסע ברחבי העיר של סייברפאנק 2077 תוך כדי שאתה שומע ועדכן כשתהנדל
Luffy כן כן
Kungfukenny לוזר
DeathFripps בוכה דווקא טראק 10 הכי פחות נגיש שם לדעתי ולא הכי מייצג את שאר החומרים במיקסטייפ / של צארלי בכללי
God
זה דווקא השיר שהכניס אותי לצארלי אני ממש זוכר ששיזאמתי איתו באיזה מקום אקראי ואיכשהו הוא גרם לי לאהוב אותה. וזה עד היום השיר האהוב עליי שלה
קשה להסביר למה אבל כל הסיפור הזה לא מרגיש לי אמיתי כי מי כבר שומע את השיר הזה בבית שלו באילת על רמקול
God אני מבין אבל גם אם אין לה עוד שיר כמוהו הוא משלב בתוכו הכל ומראה את הגיוון בפופ 2 על שיר אחד לגבי נגיש לא נגיש זה כבר פרספקטיבה כי לטעמי הוא מאוד מרשים ואני חושב שלא צריך יותר מראש פתוח כדי להנות ממנו
@Kungfukenny לאדע אם שמעת את Charli אבל אולי זאת תהיה לך כניסה יותר קלילה אליה
Cash_Carti בלייד היה שם בחופשה עם המשפחה