‘This Is My Experimental Project’
סינגלים
@Godfather @LOL_NEM @Vrose @Panda @Z_SILVERMAN @kiasar123 @WhiteMonkey @Mando @NAPOLITANO @Kadusi
למה כולם בספירת העומר אינעל אחותם
נראה מעניין דואו נשמור אותו
Panda https://mobile.mako.co.il/health-wellness/healthy-nutrition/Article-779feb8f1b22081026.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=796371781 לטסגטאיט @Vrose
לאהבנתי מה זה שרט לי תמוח העטיפות
LOL_NEM לא יודע לא שמעתי חיכיתי שמישהו אחר ינסה ויגיד לי
RUNAWAY_ אשמע הערב.
LOL_NEM טוב אחי מתחיל לקחת 700 תוספים כל יום כתבות חרטא
LOL_NEM אומגה 3 זה ידועע דיברתי על זה מלא עם מישהו כשהייתי בקורס אבל אני מתעצל+שוכח+זה הרבה כסף וברור שזה משם אחי אני לא אוכל ירקות וכמעט לא אוכל מבושל כי אנלא יודע לבשל ברור שאני יהיה הוטיסט השאלה זה אם יש איזה משהו שאפשר לפחות קצת למנוע תנזק
Panda הלכתי לנטורופתית דרך כללית רפואה משלימה עלה לי איזה 200 ומשו שקל היא אמרה לי שאומגה 3 זה יעיל רק אם היא תביא לי סוג איכותי ספציפי ושאשאיר את זה במקרר, אמרה שהיא תעדכן אותי ומאז נעלמה בוכה
Panda ריל כנל לגבי האוכל אני אוכל תשאריות של שבת כל השבוע ואח שלי על התחת שלי לגבי זה
אומגה 3 זה ריל שיט טבה, לקחתי פעם קצת לאחי והרגשתי ממש טוב ביום שאחרי
RUNAWAY_ כע דיברנו על זה מלא שמה לא מאמין שיש דרך לצאת מזה חוץ מסמים כלשהם אבל אנלא בקיא בזה בכלל אז אין תקווה
@LOL_NEM מישהי אמרה לי וזה דווקא מאוד הגיוני שקריאה מאוד עוזר גם אף פעם באמת לא הייתי קורא הרבה או בכלל זה הגיוני כי תכלס מתי אתה מפעיל תראש ביום יום בסוף מטמטם+לא רק שלא מפעילים אותו גם שורפים אותו עם הפלאפון והטוויטר וכל השיט הזה
Panda אני קורא מלא לא מרגיש שזה עוזר אבל ידוע שכאלה שלומדים גמרא רציני נשארים צלולים הרבה שנים
LOL_NEM אוכל תשאריות של שבת
גם עם זה יש בעיה? זלל אשכרה כל סיבה אפשרית שיש בעולם לטמטום אני עומד בקריטריון בוכה
LOL_NEM כן אחי אבל תצריך לקחת תטובים ויש בעיה מאוד גדולה עם הכשרויות(הסוגים היעני יותר טובים לא יודע אם יש בכשר)וזה גם לא מעט כסף אז לא יודע זה לא אמור להשפיע אחרי יום ישר אבל כן לאורך זמן יש כמה שאמרו לי כששאלתי אותם על ריטלין הם המליצו לקחת את זה
Panda פוריל זל יש אתר שמרכז כל האופציות האפשריות לתסמין מסויים, משם הגעתי להרבה דברים זל
Panda וואלה של הגליל כשר מאוד וברמה גבוהה מאוד
LOL_NEM מה זה גליל לא מכיר ישך תמונה משהו ואם אתה אומר מנסיון אז וואלה אולי אני ינסה אם אח שלך לוקח למה אתה לא גם לוקח
Panda לקחתי לו תקופסא לא מזמן אבל צריך על בטן ריקה וגוף נקי ואני שוכח כל יום לשתות מים ואוכל מלא כל היום זל
Panda https://newshop.omega3galil.com/product/%d7%a9%d7%9e%d7%9f-%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%92%d7%94-3-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c/?gclid=EAIaIQobChMIwKO415Gt9wIVr49oCR1MbgP4EAAYASAAEgJFWfD_BwE
LOL_NEM דווקא זה לא בעיה אני בכל מקרה לא אוכל כלום עד איזה 1