הדפוק מחק את זה צילמתי מסך
Pretty_Flacko בזמן האחרון חשבתי על זה קצת, לפני 15-20 שנה הוא היה בן אדם נורמלי כאילו הוא היה כמו כל בן אדם נורמלי מבחינת אישיות קצת עצוב לראות שהוא ככה בשנים האחרונות, כי זה באמת לא התנהגות של בן אדם נורמלי אם חושבים על זה מקווה שעוד כמה שנים אפשר יהיה להגיד שזה היה פייז קצר
ronen הוא תמיד היה קנייה
ronen מאיפה לך שהוא היה בן אדם נורמלי לא הכרת אותו וגם הוא לא הכיר את עצמו לעולם
לול אני חושב שחצי מהזמן קניה סתם מטריל קחו את אילון לדוגמא, הוא גם עושה את זה. יש רגעים שאתה חושב שהוא באמת איבד את זה , אבל לדעתי שניהם סתם מפרסמים שיט ורואים לאן זה יקח אותם
RapIsPac אילון מאסק חרא בן אדם
אני חושב שהכוונה של קניה אולי אמיתית אבל בכוונה לוקח את זה רחוק מדי כדי לעשות הד תקשורתי וכאלה. לדוגמא מה שקורה עכשיו עם החוזה שלו הוא לא טיפש
RapIsPac
זה הכל עסקים,כל האנשי העסקים החכמים משתמשים בתקשורת לפרסום
זה ידוע
Luffy מת למה
נראלי שהוא לא טועה
Nowhere2go אולי גישה לטוויטר זה הבעיה
ronen שיבטא את עצמו זה לא אמור להפריע לאף אחד חוץ מללייבלים במקרה הזה
RapIsPac העובדים שלו עובדים בתת תנאים
ולדעתי האישית הוא אומר בזמן האחרון דברים הרבה פחות מטומטמים מבעבר.הכל עדיין מוגזם בצורה קיצונית כן זה נכון אבל בצורה יותר אופטימסטית.תשוו בין הטוויטים שלו ב 2018 ולפניי לטוויטים של עכשיו
הבנאדם מחלים לדעתי
יש לו עדיין בעיות אגו עם ה networth שלו אבל לדעתי הכוונה מאחוריי זה שקבוצות של אנשים יותר גדולות יקחו אותו יותר ברצינות ואשכרה יקשיבו למה שהוא אומר
LLCooLJ ב ו כ ה
LLCooLJ
אני בטוח שפומה ישמחו לעבוד איתו אחרי מה שהוא אמר עליהם
Luffy גם של אדידס ובדיוק קנייה אמר שהוא בראש שלהם
Nowhere2go הוא לא באמת בראש שלהם הוא בראש מחלקת העיצוב
אבל כן לא בטוח שקנייה בן אדם טוב אני סתם אוהב את הדמות והאישיות שלו