היידן ג'ם רציני זה איזה ראפר שהתפוצץ והיה שם גדול באנדרגראונד כשהיה עושה pluggnb והיה עובד עם ייט וסאמרס האלבום הזה כיוון אחר לגמרי, יותר סינת'פופ - פוסט פאנק, חצי מהשירים פה זה עם הפקות של מייק דין ואוברול זה אלבום ממש מגניב ושונה
מת על הסאונד הזה
אלבום ממש מגניב אני מבין את ההייפ קצת חיכיתי לראות אם אתה תפתח את האשכול או לפתוח בעצמי
ראיתי הייפ עליו ואני אשמע
RUNAWAY_ וואלה תמונות אייקוניות עכשיו אשמע את האלבום
קיצר סתם עוד אחד שקופץ על הטרנד של הפופ אייטיז עדיף פופ אמיתי מהאייטיז
אף אחד מהחובבנים האלה עוד לא הצליח להגיע לרבע מהרמה של השירים האלה
RUNAWAY_ לא מבין מה פשר ההייט
TheStinger אפשר לתת לבנאדם שישמע ולא יתלהב גם בלי להגיב לו "הייט".. תגובה מיותרת שלך אחי
RUNAWAY_ לא מיותר אחי באמת לא מבין מה הרעיון מאחורי לשלוח 4 תמונות שלו עם איירסופט ואז להגיב שזה "עוד סתם אחד שקופץ על טרנד"
TheStinger סתם לא זכרתי אם זה החנון הזה שהצטלם תמונות קרינג' עם אקדח אז בדקתי וראיתי שכן ושיתפתי ואז שמעתי תשיר וזה היה אותה מוזיקת אוטוטיון חרא שהוא תמיד עשה רק שהפעם הוא החליף תהפקה לטרנד של הסינתפופ שכבר נחרש מכל מקום
עדיף תאלבום של טורי על פני זה
מתן השיר הראשון זה סאמפל של דפאש מוד אינג'וי דה סיילנס? הביט ממש נשמע דומה
golia אין לי מושג בחיים לא שמעתי אלבום מההתחלה עד הסוף של דפש מוד חחחח
RUNAWAY_ הוא היה שם בן איזה 17 למי אכפת איך ועם מה הוא הצטלם ראיתי ראיון איתו מהתקופה האחרונה הבנאדם התבגר רצח והיה מגניב לשמוע את השינוי שהוא עבר אני מעריך אמנים שעוברים דרך גם באישיות שלהם וגם מבחינה אומנתית
RUNAWAY_
אתה לא יכול להגיד שהתמונה עם החתול לא חזקה
TheStinger בסדר אז תמשיך למצוץ לו בשבילי הוא עדיין טראש
ושמע תשירים ששמתי של בילי איידול ובריאן פרי
זל בקליפ ההוא זה אשכרה הביט הכי גנרי ותפל שאפשר לעשות בסגנון הזה ליטראלי הדבר היחיד ש"מייחד" אותו זה שהוא עם אוטוטיון
אגב אם כבר ציינת פוסט פאנק אז יצא אחד האלבומים הטובים של השנה סופש הקודם
אחת הלהקות הכי חמות בעולם בשנים האחרונות
Cash_Carti ילד כאפות חביב, הורדתי לו מתלבשות בחטיבה.