באמא שכל חברות התוכן בישראל מלשניות
Friedrich
מאק 10 על הסוכן פדרלי בכל רגע שבא לי אילומנטי רוצים את המוח נשמה והסדרות שלי אני יורה ברוטשילד ואוכל מילקי
חרא אתר בכל מקרה, היה אלטרנטיבה טובה לVOD בתחילת ה2010s אבל היום יש לך כל כך הרבה דברים יותר נוחים
BlueFrozen תן דוגמה
BlueFrozen לא מסכים,. אתר טופ 1, אבל הם יצאו מזה, הם אשכרה כל החיים עם חמישה כוכבים בגיטיאי בirl לא פעם ראשונה שזה קורה
Friedrich קודי עם הפלאגין SEREN לאנשים שיש להם 16 יורו בחצי שנה או פלאגינים כמו EXODUS חינמיים להוריד את האיכות BLU RAY 1080P או 4K דרך טורנטים כמו RARBG
להירשם לשירותי סטרימינג אם יש לך כסף
6movies gang
כאילו, אני מוצא את עצמי רואה רק דרך קודי פריצות, וכל השאר בסטרימינג אם יש לא קרה לי שלא מצאתי דבר אחד, וגם אם לא מצאתי היה לי אפשרות להוסיף דרך REAL DEBRID
אפילו פופקורן טיים (אם עדיין קיים) עדיף על סדרות
BlueFrozen פופקורן טיים חצי גוסס חצי דופק לי דידוסים
BlueFrozen פופקורן טיים הרג לי את המחשב פעם אחת
AnakinSkywalker כן, אני זוכר עוד ב2012 היה את זיר"ה האלו שהחרימו את האתר על פי בית המשפט העליון והיה צריך VPN או וואטבר, אין לי כוח להתעסק עם זה, שלא נדבר שהאיכות מפוקסלת רצח עם כתוביות בעברית
Friedrich חרא תוכנה בכל מקרה, אם אתה רואה במחשב עדיף לך כבר להוריד בטורנט טבה, גם איכות מעולה, אתה יכול להשיג לפעמים REMUX
Friedrich תמשתמש באפליקציה? כי לי עובד מעולה בינתיים
BlueFrozen דווקא זה פשוט רצח, אתה ליטרלי משנה משהו קטן בכרום, ותראה מה תייגתי אותך, אני יודע שאתה שומע יפנית
BlueFrozen אחי היום כל ילד בן 12 יודע לעקוף את החסימה משנים פשוט את הDNS של חיבור אינטרנט שלך וזהו
AnakinSkywalker כן אבל אני בן אדם כזה שרואה לך סדרות וסרטים ככה במיטה מול טלוויזיה דרך סטרימר ומנשנש איזה משהו ברקע, בלית ברירה הייתי צריך להמשתמש בקודי וזה בגלל שזה התוכנות הכי טובות שפועלות על האנדרואיד טיוי, אבל אחרי מלא זמן הגעתי להחלטה שזה יותר טוב, והייתי צופה בסדרות טיו מלא
BlueFrozen שמע לא באתי לפרוץ לפנטאגון כולה באתי לצפות בסדרה מסכנה באתר סדרות
Friedrich לא יודע מה להגיד לך, אם האתר נוח לך BE MY GUEST, תהנה אני אישית ממליץ מניסיון אישי על אלטרנטיבות אחרות, אם אתם רוצים תאמצו, זה הכל חח
BlueFrozen וואלה הם גואטים אשכרה תרגמו מונסטר, אנימה ישנה רצח ובגלל זה החלטתי לעשות ריווטץ
Friedrich בסדר זה קל אבל עכשיו תעשה את זה דרך סטרימר או טלפון
BlueFrozen גם קל