בהתלבטויות: א.nose check ב.קורס 5/4 יחל במתמטיקה ג.להמשיך לשים בחיסכון (שהבנק יאכל עם הריביות ולא ישאר כלום מהסכום) ג.רישיון ד.לטוס ללונדון🤡
Thug_ ג.להמשיך לשים בחיסכון (שהבנק יאכל עם הריביות ולא ישאר כלום מהסכום)
אופציה חמישית זה להשקיע בקרנות הון
Thug_ א.nose check
מה זה?
Friedrich אופציה שלא רשמתי מכוון לעולם ההשקעות..אבל ברור שצריך לעשות יותר מידי אינבסטיגיישן כדי שאני אעשה את זה חכם
Friedrich איזה השקעה אפשר לעשות בחמש אלף
אם אין לך רישיון תעשה, זה לא מספיק לרישיון אגב, לעשות סתם השלמת בגרות בלי לדעת מה אתה מתכנן ללמןד זה ממש מטומטם
AnakinSkywalker השלמת בגרות בלי לדעת מה אתה מתכנן ללמןד זה ממש מטומטם
גם וגם יש מלא אוניברסיטאות שלא באמת משתמשות בציוני בגרות כמו בפתוחה
AnakinSkywalker כל הכיוונים הבאמת מעניינים אותי מתחילים מ4 ושום דבר ״ענקי״ לא פתוח לצערי ב3
שים חצי בהשקעות ואת השאר תבזבז על עצמך
מה זכית בצ'אנס?
רישיון
RickJames זאת השקעה מאוד ריסקית כי א. 5000 זה לא מספיק לסדר את כל הפרוצדורות של רישיון (שיעורים, טסטים) ב. זה סיכון כי אם הוא לא עבר טסט ראשון (כמוני), אז ה5000 פשוט יבוזבזו על משהו מסובך/ארוך. עדיף לשים את זה בהשקעה בקרנות מאשר להשאיר בבנק
Friedrich עדיף לקחת את הסיכון ושיהיה לך רישיון
Thug_ היום אבל לא צריך בגרות במתמטיקה, אתה יכול לעשות מכינה פשוט
Friedrich זריקה שמיישרת את האף היהודי שיש לי ואני לא אראה כמו גרגמל
Thug_ ברה זה בוודאות לא שווה לבזבז בשלב הזה את הכסף
Thug_ יש מצב לקישור לראות על מה מדובר?
רגע בן כמה אתה ? @Thug_ אתה לא בגילי או משהו בסגנון?
Friedrich 17
Thug_ יש כל מיני אופציות אם אין לך כוח להיות טרחן כמוני שמתעניין במניות כמו חננה לך לאיזה בית השקעות תבדוק את התנאים/ כמה הם לוקחים לך כל שנה מהתיק ותבדוק
Thug_ נו אז למה שתוציא כסף על שיפור לבגרויות אם אפשר לעשות מועד ב'
Friedrich זה לא על מועד ב אחי אני ב3 יחל ואני רוצה להשלים ל4-5 יחל והקורס שזה שיעורים עם מורה וכל מיני שיט עצמו עומד על 4500-5000 שח
בכל מקרה לגבי המתמטיקה יש את גול אני חושב שאם אתה מתחבר דרך משרד החינוך אתה יכול להכנס לערכה
https://bagrut.gool.co.il/