כמה נקודות שאני חושב שחירבנו בסדרה בעונה הזאת:
אוסוולד מוזלי- נחשב לאוייב הכי קשה של טומי לפי מה שטומי אמר, עבר ניסיון התנקשות שנכשל ובעונה האחרונה מתוסרט כדמות שולית שלא קשורה לעלילה, המניע היחיד שלו זה שג׳ק נלסון יפיץ את הפאשיזם אצל אנשי הממשלה הבכירים באמריקה אבל שום ניסיון של טומי לסגירת מעגל ולאשתו הביאו יותר אור זרקורים למרות שהיא גם לא מעניינת
פין- מה לעזעזאל??? מופיע רק ב2 פרקים האחרונים ומכריחים אותו להרוג את בילי כי גילו שהוא המודיע של נלסון. עכשיו פין לא ידע מזה וגם לא אמרו לו אז ברור שהוא לא ירצח ועוד דיוק הילד האבוד של טומי מכריח אותו לרצוח את בילי או שהוא לא חלק מהמשפחה ואייזיה עוד נותן לזה יד..
אחרי זה בארוחה המשפחתית גם פין לא נמצא שם, פשוט העיפו אותו מהמשפחה בלי משהו מבוסס וכתוב טוב מאחורי זה מזכיר לי את מה שעשו לריקון במשחקי הכס.
מייקל- אחת העלילות הכי מפגרות אולי הנקמה של מייקל בטומי, מזל שלא צלח לו בסוף קצת חבל לי עליו גם היה דמות חביבה במהלך העונות כן היה שם שטיפת מוח של ג׳ינה נגד טומי אבל אובראול סתם ילד נפוח עם זעם נקמני של ילד בכיתה ג׳ שגנבו לו תשוגי כאילו הוא היה מגיע למשהו בלי שהפיקי בליינדרס היו פותחים את התיק אימוץ של פולי בתחילת הסדרה.
ארתור היה סמרטוט עונה שלמה לא היה כיף לראות את זה..
ההתמקדות יתר בטומי ובשדים שלו וכל המסע הרוחני שלו בעקבות הצוענים היו מבלבלים בעיקר כי הוא רצה לחתור תחת הפשיזם ולהשתלט על בוסטון אז בואו תכתבו עלילה הגיונית שלא מצריכה להרוג תילדה שלו משחפת ובו זמנית לתמרן במפה הפוליטית כדי שהנאצים לא יעלו לשלטון..
איידה לא הלכה אחרי האידיאולוגיה שלה
הבילי בויז נעלמו כלא היו
צ׳רצ׳יל רוח רפאים
הדמות היחידה שהייתה מעניינת העונה זאת ליזי שקיבלה סוף סוף עומק והסצנות שלה עם טומי היו הכי חזקות
קיצר הרסו תסדרה רצח דווקא בעונה האחרונה לא נהנתי