כה לא יודע אם מעניין אתכם אבל עברה חצי שנה סתם רציתי לשתף שיט שאני אהבתי
FKA twigs - CAPRISONGS

מיקסטייפ מצוין, מגוון מלא סגנונות. שונה מאוד מכל אלבום שלה לפני. אולי הכי דומה פה זה השיר meta Angel המקסים אבל היא עושה פה הכל מהכל, פופ ארנבי דאנס דאנסהול דריל וכו׳, הכל נשמע ממש טוב ומופק טוב והיא נשמעת יחסית במצב רוח טוב. מיקסטייפ שהוא על התפכחות אחרי פרידה. אולי הכי אהוב עליי שלה והפייב שלי השנה זה בטוח.
———
Drake - Honestly Nevermind

כן צחקו עליו אבל תכלס, אלבום כיפי, זה וייב, זה דאנס, זה פעם ראשונה שהוא לוקח סיכון אחר עם סגנון אחר כל האלבום. אני כבר הנדלתי פה הכל, גם לפני זה היה לי טיפה תקופת האוס אז זה והשיר של ביונסה ממש זרמו לי. לדעתי נסתכל על זה בעתיד כאחד האלבומים הכי טובים שלו. ובלי קשר jimmy cooks באנגר, לא ממש שייך לפה אבל אני גם שומע את זה מלא.
———
IDK - Simple

עוד אלבום היפ האוס שיצא קודם השנה, אלבום של 20 דקות שהופק כולו ע״י קייטרנדה. הוא קצר אבל קולע וIDK זורם יפה על הביטים האלה. חלק יותר דאנסיים וחלק יותר ראפיים. ממליץ למי שאוהב אחד מהם או את הסגנון הזה והתפספס לו.
———-
Harry Styles - Harry’s House

שומע אותו הרבה לאחרונה. אלבום פופ לכיוון אינדי של הארי. שווה מאוד ומומלץ. as it was באנגר. אולי רק לדלג על השיר של הסושי בהתחלה וזה וייב.
——-
KAYCYY - TW20 50

איפי של הראפר קייסי, ראפר חדש שהתארח שנה שעברה בדונדה, ושל המפיק geafflestein שלרוב מפיק מוזיקה אלקטרונית. 3 שירים ממש חזקים תחשבו אולי קארטי רק יותר מלודי ויותר מוזר. ממליץ מאוד למי שלא מכיר אני אהבתי.
———
זהו זה בעיקר מה שאני שומע עכשיו. אם אתם רוצים לשמוע המלצות גם לכמה בוילר רומס טובים אני יכול להביא.