דאמ מדים
שמעתי את האלבום החדש שלו לויד בנקס הוא ההגדרה של אנדרייטד
לא להאמין שחשבתי שהוא איזה ראפר גנרי שעושה שירים על בימר בנז ובנטלי כשכל האלבום האחרון ולפניו היו שירים אפלים על חוויות בחיים והוא בכלל ליריקל מירקל זל כל השנים שבזבזתי על הסטיגמות הישנות שהכרתי מכספ מדכא אותי לגמרי
Panda יש לו מלא מיקסטייפים מהעשור הקודם שהם עוד יותר אפלים מהאלבומים האלה
גם בתקופה של ג'י יוניט עם HFM 1 & 2 ו ROTTEN APPLE הוא היה ליריקאלי ועשה שירים כבדים פשוט היו לו יותר להיטים והוא היה יותר מלודי ויותר ראפר של פאנצ'ליינים
הוא אמר בראיון החדש שהוא גדל על נאס מוב דיפ ראקים טופאק וכו ומהם בנה תסגנון שלו
RUNAWAY_ תכלס הם עדיין מקווינס אז הגיוני ושמעתי תראשונים שלו הם מעולים פשוט לא חשבתי שזה יהיה ככה גם פיפטי הרבה יותר טוב ממה שחשבתי אני הייתי בטוח שהוא יהיה פופ ראפ מיינסטרים כזה באלבומים הראשונים אין באמת הבדל בין מה שהוא עשה לערסראפ אחר מקווינס או בכללי מניו יורק גם לזה לא ציפיתי זה נטו כי אין לבן אדם אפשרות לשמוע כל דבר שקיים אז אתה פשוט נסמך על מה שאומרים
Panda שירים כמו קנדי שופ הרסו לו תתדמית
RUNAWAY_ גם קנדי שופ לא בעייתי בעיניי גם בזה הוא עדיין הארד יחסית קיצר תדמיות בראפ זה חרא דבר זה לא רק מהפורום אגב זה בעיקר מיוטיוב היום אני יודע שהם אוטיסטים אבל אז אתה לא מכיר כלום ורק נסמך על מה שאומרים כדי למצוא מה אתה תאהב היה גם דברים כמו das efx שהלכתי לשמוע למרות שאמרו שהם גרועים והנדלתי אותם אבל בדרך כלל אני בן אדם חסר סבלנות ואין לי כוח לנסות דברים
Panda ליל וויין וקניה נכנסו לאופנה ופיפטי לא הצליח להתחרות בהם
@Panda @Z_SILVERMAN
מדים
RUNAWAY_ הוא למד אצל ג'יי מאסטר ג'יי או משהו אבל גם אני מאוד מרגיש ככה The masscre לא סתם כיפי לי לשמיעה הוא מסודר ממש טוב מבחינת השירים מרגישים שמישהו חשב על זה טוב לפני ככה ממש אני מרגיש כשאני שומע אותו+הוא באמת ממש ממש טוב בהוקים זה באמת רמה אחרת ממה שהיה לפני
Panda the massacre אנדרייטד רצח לדעתי הוא ברמה של GRODT
kiasar123 ריל אני אפילו אוהב אותו יותר