מי הבן שרמוטה שנתן אוקיי לפזמון הדוחה הזה? חוץ מזה שיר טוב תנו עוד בסגנון
תשמע את האלבום, הייתי חורש עליו בתקופה
אני הוא שאך5 אותי בוואסטאפ לפני שהוא שחרר אמרתי לו יש לך אוקיי דוד איי גאט יו באק הומי, ווי אין דיס ביץ׳.
Shaon אתה מניאק זה און סאם מיקי מאוס שיט
פשוט שמע עוד להיטים שלו
Cash_Carti ממש לא קרובים ברמה
Homeboy jet lag>>>
עכשיו שלושת המלכים של ניו יורק בשיר אחד
I used to run the block, now I'm corporate @Panda @LOL_NEM @NAPOLITANO הודה שהוא התמסחר.. רגעמה
RUNAWAY_ כע גם חשבתי על זה זל מה הפשט בוכה זה באמת הכוונה? שרט אותי לא מסוגל להיות הייטינג עליו הוא יותר מידי גואט בשביל כל הראפרים האוטיסטים האלה עכשיו בכלל הייטינג על נאס של שנות ה2000
Panda לא אחי גם אז הוא היה גואט הוא התכוון שהוא תאגידי בקטע טוב יעני מי רוצה להיות תקוע כל החיים בבלוק
RUNAWAY_ אני מה זאת אומרת מי רוצה.
RUNAWAY_ לע אחי נאס של שנות ה2000 וואט מטורף מה זה השירי האהבה האלה בsd מה הוא איתי לוי והמבטא המטומטם בgods son שאף אחד לא שם אליו חוץ ממני ועוד דברים כמו.
RUNAWAY_ בקליפ אחי זה אם אני לא טועה קרוב לפריים שיש שם משטרה והמילה הזאת חשבתי זה משו אחר דומה חשבתי כזה בהתחלה wtf מה הוא אמיתי שהוא אמר את זה צורחחח
Panda גאדס סאן קלאסיקה כבר היו לנו אלף שיחות על זה שאתה היחיד שלא אוהב תאלבום אחי מת
Panda
זה היה טוב דואו
הגואט
עכשיו שיר העשור
RUNAWAY_ אני יודע זה סתם בשביל ההייטינג שלא יהיה עין הרע על הגואט כפרה עליו בן פורת יוסי
Panda שמעתי תאירוחים שלו בשירים של קליס לפני כמה שבועות באמת היו טראש
תקופה עצלנית שלו
היה וורס שהוא פתח עם השורה ״הכוס או הפה - זאת השאלה״ ☠️☠️
RUNAWAY_ צורחחח כע די מפוספס צריך עוד לשמוע את hip hop is dead וnigger אני תמיד שוכח מהם Nigger נראה לי אני יאהב היה שם כמה שירים מעולים אני לא זוכר כל כך
Panda אנטייטלד אלבום מעולה היפ הופ איז דד אלבום טוב