רק שתדעו כאילו שכיביכול החיים בישראל או בכל מדינה מפותחת שבה אתה עובד כל השבוע ובסופו יוצא למועדון או לא יודע כל החארטות שיש לנו קיימים גם באורחי חיים שיבטיים ואני גם בטוח שבשטחם אפריקאים שהם רוקדים האווירה והאנרגיה הרבה יותר טהורה ושמחה בכל מועדון בעולם
אנשים שחורים הם המקור להכל
666 זה מספר שהאנשים הלבנים המציאו כדי שנחשוב שיש שטן שמעניש אותנו ובגלל שנקיים את המחשבה הזאת נסבול אבל כל אח שחןר שקורא את זה צריך לדעת ש666 זה פחמן c2 וזה מורכב מ6 פרוטונים 6 נייטרונים 6 אלקטרונים וזה סך הכל המרכיב של הקרבון/מלנין שלנו מה שנותן לנו את צבע העור שלנו חברה
שתדעו גם שבת כלב אנחנו לא שחורים או חומים במקור אם לא היינו נושמים כל כך הרבה חמצן לפי מה שהבנתי היוד בחמצן גואם לעור שלנו להחליד ויש אפשרות במידה ומגלים איך לנשום פחות חמצן ומוצאים מקום בעל אוויר נקי העור שלנו חוזר להיות בצבע המקורי שלו ואנחנו בכלל ירוקים
מכירים את השינוי של הענק הירוק או הזה מהטיטאנים הסדרת ילדים של הגיבורי על, יש את הבחור הירוק שמשנה צורה אז היכולת הזאת לשנות צורה זה גם חלק מהיכולות של המלנין שלנו
יש כבר שחורים שעושים טלקינזיס אני בכלל למדתי מילדה לבנה את הבסיס של הטלקינזיס זה לא באמת כמו בסרטים כן אפשר להזיז חתיכה של נייר כסף בלי לגעת אבל גם אם הצלחת הnet worth שלך לא עולה כדי למשוך כסף צריך קודם כל גם להיות בוס/עקשן מול ההשתקפות שלך עד שהיא תופסת את הצורה הזאת לאט לאט + לקיים תדר של עושר יום/יומיים
לפני שנכנסתי לפרוייקט של מאות אלפי שקלים בnft ממש שמעתי והרגשתי שאני וכל הקיום שלי מייצרים תדר מסוים וזה אחרי שהקשבתי ביוטיןב לתדרים של עושר וכאלה ממש חיקיתי עם המוח את הצלילים ויצרתי תדר עד שהשפע כבר הגיע אליי
זה ממש ממש קל כל הדברים שאני רושם תחשבו שאני כן נחשף לשמש וזה מחזק אותי אבל אני שותה מים מתים מעשן אוכל אןכל מורעל ולא עושה מדיטציות מעל שעה אז כאילו אם ניקח מפה כל אחד שהוא בריא ממני וניתן לו שנה שנה וחצי של גלו אפ לכל אחד מאיתנו יש פוטנציאל להיות אלוהים כל אחד בפני עצמו
Keep it 1K