דאאאאאאאאממממממ @scottie64 @uliel18
פאק הסמפל הזה מפה שאמבלס
אה אני טריפינ
חזק דואו בון בי רצח כרגיל
LOL_NEM
זה בול שי
LOL_NEM באן בי אחי קוראים לו לחמניה ב'.
RUNAWAY_ אה עכשיו שמתי לב על השי וואי צורח רילל באמת פחדתי שהוא יבוא לי לבית אם אני לא ישמע section80 ויאהב אותו יותר מכל דבר בעולם זללל הגואט דואו דלבייטר(דורון)היה יותר מפחיד דואו
Panda תראה תסרטון ששמתי מעל ותגיד שזה לא חצי מהפורום של ימי סרגיי
RUNAWAY_ אשכרה היום יותר סבבה בקטע הזה אבל אני די בטוח שזה משו מובנה בפורומים וגם היום עושים לי וואט על כל מיני דברים פה אבל כן אז זה היה נוראי
RUNAWAY_ @LOL_NEM אתם רואים אבל על מה דיברתי איתכם עכשיו ראיתי תסרטון הזה? מעכשיו כל היוטיוב המלצות של הסירטונים של הלא מצחיקים האלה ואנלא סובל אותם רק כי ראיתי סרטון אחד גוגל חולי נפש ואת הדברים שאני באמת רוצה ורואה מלא ועושה לייק הוא לא מביא לי החולי אבולה האלה
Panda פשוט תלחץ X על ההמלצה ו not interested
RUNAWAY_ עושה הוא שולח לי 30 נראה לך יש לי כוח לעבור על כולם עכשיו הוא החליט שאני רוצה סרטונים של סאות פארק ופאמילי גיי אחי לא יודע מה יש לו
Panda ילדי ״מביך.״
Panda תצעק עליו ״רק דריל!!!״
RUNAWAY_ לא. מביך. Shit sucks monkeys ass. WACK SHIT.
RUNAWAY_ https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10254053&highlight=Chief+keef קלאסיקה. @RUNAWAY_ @LOL_NEM
@LOL_NEM אל תגיד שאתה זה דיגיי פרמיר למה אני באמת יאבד את זה..
Panda לא איפה 2012 לא הייתי
LOL_NEM אה נו תחליט כבר יא חולה חשבתי אתה מהתקופה שלי אז בטח שאתה לא יודע שאני מביך באת כבר בתקופה שהייתי גואטד. היו רוצחים אותי כל שמה גם מאיפה אתה מכיר סרגיי וact1 וכל הישנים אם באת אחרי הם נעלמו לא הרבה אחרי הציף קיף ארה
היו מעשנים לי תתחת דיילי אם הייתי בתקופה הזו
LOL_NEM ליטרלי כל תגובה שאתה מגיב אבל כל תגובה היו אוכלים אותך
פאק מה לעזאזל הלך שם KANYE WEST CAN EAT A DICK
LOL_NEM כע ככה זה היה זל הוא לא כזה אהב קניה תאמת גם אני לא כזה אוהב אבל מהנדל שהוא גואט והוא אתאיסט גמור ברור שהוא יקלל את אלוהים
רגעמה