אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
מצחיק שדה רילנס הראשון היה אלבום אובססיבי עם דיסים לנאס מהשיר הראשון וכמעט כל שיר ופה הוא מתארח ילדי חודש הרחמים והסליחות..
הוא נשמע מעולה לא יודע מה ירדתם עליו סוף סוף ראפר עם מוח וזה לא שהוא חנון מכר כנראה יותר קראק מכל הדבעים היום אני אוהב את זה גם מאסטה אייס הוציא אלבום באיזה 2018 או 2019 וזה היה אש זה גם אותו סגנון אין משהו אחר שאפשר לעשות כבר היום
Panda שיר מדים נאס רצח
Panda כן רק שמאסטה לא גנגסטר כמו מגה
הוורס של נאס באלבום של yg היה לא משו פה הרבה יותר טוב
םעבםעסודזשנףצפיה9טטבר66רםטביךלנהטצתתמ
העטיפה הביט הכניסה של נאס בורכנו
LOL_NEM ריל אבל הוא סמל מין רגעמה
LOL_NEM למי אכפת שניהם גואטים שמעתי את של קורמגה שמע יש לו אוזן פסיכית לביטים רק בthe true meaning ששמעתי שמתי לב לזה פתאום לא כזה מדברים על זה אבל הוא לא רק ראפר טוב יש ביט של הארי פרוד פוצץ לי את המוחין סוף סוף מפיק לראפר טוב יש אירחים של נאס לויד בנקס ולא זוכר עוד מי כל האלבום מספיט ריל שיט שיר אחרי שיר באמת אלבום ממש טוב ציפיתי שיהיה טוב אבל לא ככה אתה חייב לשמוע @Godfather גם אתה תאהב מן הסתם
זה טוב לא רק ביחס להשנה רצח לי תחיים
@LOL_NEM @RUNAWAY_ @Godfather עשה המשך לשיר הכי טוב אי פעם שרט אותי מדים בטירוף אשכרה מרגיש כמו המשך של דה רילנס הראשון
Panda וואו לא יכול לחכות לז חשוון
LOL_NEM סתום ת'פה יכלת לשמוע בשישי ולא עשית את זה אתה לא תשמע את זה בחיים.
Panda קאפ זה האלבום שאני הכי מחכה לו העולם פשוט רוצה תהתפוצצות מוח בחורף
LOL_NEM קאפ היה מעונן אתה סתם הייטר כי זה קורמגה אתה מסוגל לשמוע רק ראפרים דו קוטביים עם חיבה לארמניות @RUNAWAY_ תאשר צריך לאקספז את הוואט.
Panda מה קשור ארמניות
LOL_NEM קים.
Panda לא שומע קנייה עברתי לקלי
LOL_NEM תחליף בגואט אנס עם חיבה לילדות סיימ שיט אתה בביף עם הדאסטגנג כבר שנתיים.