ואיזה אוזניות יש לכם
https://www.halilit.com/items/446045-DT-990-PRO-Beyerdynamic?gclid=CjwKCAjwn9v7BRBqEiwAbq1EyzDgyz_iUIJuG4wdPxKhWFDp0qApDIlj2Wxfz1xhcg0EuOJTNnm25RoC0v0QAvD_BwE
Nowhere2go ישלך אותם/השתמשת בהם?
לי יש beyerdynamic dt 770 pro 80 ohm והן מדהימות
Nowhere2go אלה בערך אותו הדבר אבל הן אוזניות פתוחות קח בחשבון שה990 פרו הן 250 OHM ותתצטרך כרטיס קול או מגבר בשביל שהן יעבדו כמו שצריך, האלה שיש לי הן 80 OHM ועובדות טוב גם בלי מגבר
Nowhere2go לי הטרבל בDT990 pro (250 ohm) היה קשוח מאוד אולי עדיף להסתכל באיזור של הDT880 או בכלל hifiman/sennheiser
למרות שמגבר/dac בכלל יקצץ לו את התקציב אז אולי עדיף להסתכל על משהו 32OHM - אם אני זוכר נכון לDT880 יש כזה
דוגרי מכל האוזניות שניסיתי האוזניות של Razer (לא זוכר איזה דגם) היו הכי טובות אני מציע שתלך לחנות כולשהי שיש שם מלא אוזניות, תתנסה ותראה מה אתה הכי אוהב אני הקשבתי פעם להמלצות באינטרנט כשחיפשתי אוזניות ובסוף לא הייתי מרוצה ממה שקניתי
RapIsPac אחי רייזר זה לגיימינג והם טראש
lior358 הוא התכוון נראלי לאלחוטיות הקטנות האלה
lior358 אני יודע שזה מותג גיימינג, שמע לא ציפיתי שהן יהיו כאלה טובות אבל חייב לציין שהכי נהנתי מהן זה היה בדיוטי פרי והיו שם מלא דגמים (גם הרבה יותר יקרים)
ronen כמה כרטיס קול נורמלי עולה
ronen באתי לשלוח לו את ה80 אבל הן עולות 1000 משום מה ולא חייב כרטיס קול אני חושב
lior358 גם בסגנון 650-800 ממליץ על SCARLETT FOCUSRITE
ronen הוא לא צריך את זה
ronen אם אלו המחירים אז אין מה חשבתי יש סביבות ה150 וירגישו בהבדל
Nowhere2go בשביל 250 אני כמעט בטוח שצריך (אם הוא רוצה איכות טובה לפחות) כע גם רציתי לקנות את ה990 אבל הן יקרות ואין לי כרטיס קול בינתיים
Nowhere2go מבחינת בכלל או דווקא הדגם? אני לא ממש מבין בכרטיסי קול אז אין לי מושג איזה דגמים עוד יש
ronen כרטיס קול בכלל לא קשור אתה מדבר על מגבר אם כבר
Nowhere2go כן או סתם מגבר אין לי מושג איזה מגברים מומלצים
Nowhere2go כמה מגבר עולה ושווה לקנות כזה בכלל?
lior358 לא צריך כרטיס קול
פשוט תקנה מגבר אם אתה תרצה אוזניות של 250 OHM אם תקנה 80 OHM אז לא צריך כלום
ronen מה ההבדל בין 250 ל80
lior358 הכוח שהאוזניות צורכות
lior358 אין הבדל משמעותי בסאונד תחכה שמישהו אחר יענה לך על זה, אין לי ממש מושג מה ההבדל בדיוק, רק אני יודע שהסאונד בערך אותו הדבר