חזק
בולדי טופ 10 בימינו קל
בעד שיפסיק לעבוד עם אלכמיסט שניהם מעולים אבל די מיצו תשתפ ביחד אלא אם כן אלכ יחזור לעוד סגנונות שהיה עושה פעם יש עוד מפיקים שיכולים להוציא ממנו טוב בוא באמת ראפר מעולה שאין כל יום
Panda 2 האלבומים האחרונים שלו היו עם מפיקים אחרים ויש לו עוד כמה בדרך עם כל מיני מפיקים
Panda תשמע את האחרון שלו עם ניקולס קרייבן
RUNAWAY_
Solh כבר קשה לעקוב לא שמתי לב אפילו שיצא @RUNAWAY_ מצחיק הוא וקארנסי טופ ישנוניים אי פעם אבל משריצים אלבום בכמויות זה לא מסתדר לי בראש.
Solh Panda ניקולס מפיק בינוני גנרי סתם עושה לופים דאסטיים, בולדי סוחב תאלבום הזה אבל האלבומים שלו עם אלכמיסט הרבה יותר טובים
RUNAWAY_ ההפקות באלבום ממש מחמיאות לבולדי דואו זה עןבד טוב ביחד
בוכה שמעתי היום תמיקסטייפ הראשון של בולדי מ2011 לפני שהוא נהיה ישנוני הוא היה נשמע כמו טי איי
RUNAWAY_ גם בראשון עם אלכמיסט הוא היה אש והוא לא נשמע בפער שונה רק פשוט יותר טוב וגם במחיר התה בסין זה זורם למרות שהוא ישן כי אלכמיסט גיוון עם הביטים ובולדי עם הנושאים וכל שיר יותר ממוקד כזה אז קל לזכור זה אשמת אלכמיסט יותר ממנו לדעתי הוא צריך לדעת להתאים את עצמו יותר למי שהוא מפיק לו באתי לכתוב בדיוק עכשיו מה בדיוק אבל יצא תגובה ארוכה אין לי כוח לחפור
RUNAWAY_ והנדלתי גם את בו גקסון אלבום מעולה רק קשה לזכירה וצריך ממש וייב מסויים שלא תבין לא נכון לקח לי איזה 20 שמיעות
Panda לא חושב שהוא היה יותר טוב אבל זה לא שהוא התחיל גרוע ונהיה טוב או משהו, לדעתי הוא תמיד היה טוב פשוט הסגנון שלו השתנה קצת
אני מחשיב את מחיר התה בסין לקלאסיקה שלו אבל כל מה שהוא מוציא טוב
Panda שמעת את SUPER TECHMO BO? נראה לי תהנה ממנו רצח זה יצא אחרי בו ג'קסון וגם עם אלכמיסט
RUNAWAY_ כן נו גם אני חושב ככה הוא תמיד טוב
RUNAWAY_ רילל היום שמעתי אותו עוד פעם מטורפים על הביט הנכון הוא לא רק ליריקס הוא גם יודע לשבת על ביט אלה מתאימים לו בול
Solh צודק