NiggorColgate אני יכול להגיד לך אחד אחד אני יודע עליהם הכל לDUSTY LOCANE קוראים כל הזמן created player כי הוא בא משום מקום ישר אחרי המוות של פופ סמוק עם הפלואו שלו אותו אד ליב אותם תכשיטים אפילו חתום עם דיל הזוי וקידומים ומליונים מושקעים בו, הבלוק שלו או מה שהוא בכללי מייצג מעבר לזה שהוא rollin 60s לא ידועים בלעשות שום דבר והבלוק שלהם חצי בfloss (השכונה של פופ) וחצי בטריטוריה של הסט של 22gz והם משתלטים להם על הצורה שם אף אחד לא יודע מי הם קיצר, לOnPointLikeOP אני לא יוריד מהערך דווקא הוא מישהו עם מלא קשרים ומעורבב לגמרי בתעשייה אבל הוא ממזמן לא עושה דריל ולא ברחובות הוא סך הכל מחתים ראפרים ועושה קצת ראפ, הוא אחד הגורמים הגדולים לזה שרוב ניו יורק הם gdk הוא לא מסתכל לכיוון שלך בכלל אם לא היה לך משהו איתם או שאתה טיפה בסדר איתם, rah swish היחיד שעוד אני יכול לשמוע מהם הוא באמת מסתובב עם גאנג ממברים וחלק מהביף כבר שנים, בגדול ההבדל בין 22gz והסט שלו לבין כל השאר כל כך עצום שאני לא יודע איך להסביר אפילו בשיקגו לדוגמא לdurk יש לפחות אנשים שיעשו בשבילו דברים ובין כל הראפרים של הbds יש כמה שפתאום נעצרים בתור יורים או שקשוחים, במקרה של ניו יורק המצב הפוך לגמרי