כוס אמא שלו בן שרמוטה הזמר הכי מסריח שקיים חסר כישרון בכיין הומו הוא הכי צעיר מבניהם כבר מגיל 16 איזה אפס 0:53 0:46
SniperGangZoe696 תסביר , לא הבנתי.
NBAmiller מה יש להסביר אחי שרשרת של הבונים החופשיים מי שיותר מבין יודע שהם המושכים בחוטים מאחורי כל התעשיות העולמיות הטקס סודי אבל תראה ב4:29 איך הוא נראה אחרי הטקס עכשיו תחשןב שיאנגבוי וכל החברה שלו בקליפ עשו את הטקס הסודי הזה זה עבודת שטן גמורה ההפך מיהוה הוא חתיכת הומו קוקסינל שרמוטה אחד ההומואים בטח רצו להרוג אותו אז הוא מכר את הנשמה הסמרטוט הזה מגיל 16 בוגד
SniperGangZoe696 מה זה הסרטון הזה איזה אנשים אוטסיטיים הם דאמ שברת לי תמוח
SniperGangZoe696
לא יודע למה קראתי את זה בתור הבבונים החופשיים
גם בסרטון של העיוור הישראלי אתה רואה את הצלקות במצח שלו? זה כמו הצלקות של יאנגבוי שהוא משקר שזה נגרם מתאונה אבל כל פעם שמישהו עובר טקס השבעה לבונים החופשיים הם מצלקים אותו בפנים
הגואט
RUNAWAY_ אחי תראה את האף שלו מ4:29 סתכל עליו הוא כולו מלא משחקי אורות שבסוף יכלו לו את הנשמה הוא לא נראה אנושי וגם כל הצלקות הטריות על הפנים אחרי הטקס זה שטני
SniperGangZoe696 אני בספק אם כיום יש לבונים כל כך הרבה כוח כמו פעם, ידוע שיש להם בעיה עם לגייס צעירים כיום ועוד כמה שנים הארגון שלהם יהיה זל בגלל זה
מעניין איך העיוור ההוא הגיע אליהם בכלל
זה סרטון מ2014 מעניין מה איתו כיום
SniperGangZoe696 אתה בכלל שליח של האילומינטי איקספזת את עצמך יאנגבוי מעריץ של אווטאר אז הוא במקום הנכון הוא שם תעטיפה של אנג אתה לעומת זאת..
שד
RUNAWAY_ שמע אני אמור להתעשר בשלוש חודש הקרובים אז אני אשתמש במעמד והכח שיהיה לי ואני אביא לך הוכחות שהם מסובבים אותנו על האצבע שלהם הם עוצמתיים ושולטים בכל העולם הערך והם רק 1%
https://www.kipa.co.il/שאל-את-הרב/הבונים-החופשיים-והאלומנטי/
מדים הרב דפק תשובה מטורפת רצח אותם ואת השואל @Panda @LOL_NEM @NiggorColgate
RUNAWAY_ דרגה 33 במוד קושי בינוני? אתה פה?
היה איזה ראיון ששלחת לי שגאנפליי עשה את כל השיט הזה כדי להצליח בבית משפט קלאסיקה
LOL_NEM דאמ מה תשבע שהוא מעריץ של אוואטר איזה גואט וראית את החדש? לא הבנתי אם זה יצא ומתי אבל ראיתי איזה תמונה של זה לא כל כך הבנתי חבל ששכחתי תשם הוא אמור להיות אדמה
LOL_NEM עכשיו הבנתי למה אני הייטר וגם הבנתי למה אתה הייטר של נאס הוא דיסס תבוהמיין גרוב בkd הראשון אוקספזת יוסילומנטי יא שיט
Panda מה חדש אחי לא ראיתי שלח וכן הוא עשה עטיפה דה צוזן וואן עם עטיפה של אנג במצב אווטאר גואט
LOL_NEM תגיד 4kt גם GDs?
חרורי צריך להפסיק עם הסמים