פיו עונת קווינס הגיעה+ האבוק מתפוצץ בכל וורס מהשנים האחרונות @RUNAWAY_ @LOL_NEM @Godfather
Snowgoons אחלה מפיקים משאירים תדאסט בחיים כבר יותר מעשור
ארטיפקס עדיין פעילים דאאאאאמממ איזה נוסטלגיה ילדי אקטוואן וlower the boom
מה זה בייים לא ראיתי תשמות האלה
LOL_NEM הוא כנראה ראפר מניו יורק כנראה והאבוק אחי מה לא ראית Snowgoons מפיקים אירופאים שמפיקים מלא דאסט הם הפיקו עם mop וonyx ועוד מלא הרכבים אלבום שלם ויש להם מלאא באנגרים
LOL_NEM באנגר דאסט הכי חזק אי פעם
Panda מדבר על הארטיפאקטס ולאקיד האלה
@RUNAWAY_ בסוף הבנתי שאירופאים מהנדלים דאסט בפער יותר מארצות הברית יש מלא ששומעים שמה מצחיק קצת שזה ככה
LOL_NEM מהההההה בטח שאתה מכיר יא מוח שרוף act1(נועם)ואחרי זה אני פירסמנו אותם בכספ איזה 30000 פעם וlower da boom טופ 1 קלאסיקות עישון אחד החרושים בכספ מה אתה נורמלי בטח שאתה מכיר
אה זה השם של השיר לאנושם
Panda וואי מתחיל לצלצל לי במאחורה של המוח זה מתקופת הדלטרון 3030?
LOL_NEM לע זה 94 נראה לי
LOL_NEM נו תחפש שניה בכספ בשחורה lower the boomיצא לך איזה 30 אשכולים אני פשוט לא יכול להתחבר למשתמש שם יותר
Panda לא יענו התקופת חפירה בפורום
Panda למה
@LOL_NEM אם אתה לא מכיר את זה באמת כבר אבדה תקווה לגמרי
LOL_NEM התקופה של act1 הוא הכיר לי אותם אל תגיד לי שאתה לא מכיר כי באמת זה באמת יהיה טירוף כבר
LOL_NEM שכחתי שם משתמש&סיסמא
LOL_NEM אם תוכל למצוא איזה אשכול שהגבתי לך אני רק איך הייתי כותב שם dah shinin זה לא כמו פה את הסיסמא כבר אני יוכל לשחזר או משו
@LOL_NEM ביום ששחזור סיסמא לא יהיה דבר מקובל בעולם יותר אני ליטלרי מתאבד באמת איך מצפים ממני לזכור כל כל הרבה יש מקומות שאני ליטרלי עושה שחזור סיסמא בשביל להכנס ברגיל אני בקושי זוכר אותה רגע שעשיתי אותה ואני אפילו לא כזה מגוון צורח
Panda +1