RUNAWAY_ מדים בירכת אותנו
@Panda פנדה יאהב את זה
RUNAWAY_ שומע עכשיו מדיםם
RUNAWAY_ איפה הימים היתה מדריפ עלינו רגאיי בכספ מלא זמן לא שמעתי כלום
קשה להכנס אליו יש כל כך הרבה דברים אני מכיר רק תמארלי גם לא אחד שיאהב את כל הסוגים צרעך למצוא מצאתי כמה אבל קלאסיקות וכאלה אנלא מכיר כלום וגם מה שמכיר זה דברים ישנים מידי צריך דברים מהעשור האחרונים(90-2000-2010s)
Panda קרוניקס הזה הוא אחד הראשיים בעשור האחרון
RUNAWAY_ הייפפפ שמרתי אלבום שלו
דאאמממ עכשיו הזכרת לי לחזור לברנינג ספיר גואט מטורף חרשתי עליו שנה שעברה ושכחתי עוד פעם צריך לחזור לימי הראסטה של פעם די כבר עם כל ההייטינג ראפ הופך אותך לחולה נפש
גואט בדיוק שמעתי תאלבום הצהוב
LOL_NEM אחי תה לא מבין אני שומע פה פיט סלע
LOL_NEM. ישהבדל ביניהם? נראה לי זה סתם העטיפה
(בדיוק=7 שנים)
קלאסיקה
פיט רוק המלך של מוזיקת חורף בניו יורק נו קאפ אפשר לשמוע אותו רק ארבעה חודשים בשנה
@RUNAWAY_ למה מת אמיתי זה אותו אלבום רק עם עטיפה של רימאסטר כנראה הורדתי תאלבום כמה פעמים שונות ולכל אחד היה עטיפה אחרת ולא נראה לי שהיה הבדל בשירים
Panda זה נכון צחקתי מזה שיוסי חשב שהוא מדבר על אלבום אחר
RUNAWAY_ אה צורח אבל זה באמת מבלבל הילד מסרק בשיער הזה גם שרט אותי הרבה פעמים עם העטיפות שלו חשבתי יש להם 2 אלבומים ילדי אלבום אחד ולהעלם לנצח
היה ויכוח בין קניה ג'יי זי ג'אסט בלייז ועוד כמה בסטודיו מה האלבום הכי טוב בכל הזמנים וג'אסט ניצח הוכיח להם שזה השני של פיט סלע וסיאל סמות
Panda יש מסרק עם רקע אפור גם שזה אלבום אחר ואחר כך הוא הוציא אוסף של האלבום ילד צהוב/מסרק אדום עם האלבום של המסרק האפור בתור עוד פעם מסרק אדום
צורח @LOL_NEM @Panda @RickJames
RUNAWAY_ בוכה מה יש ביף או משהו?