תכף נגמרת השנה לא חושב שייצא איזה משהו מטורף השבוע... הנה הטופ שלי בגדול
- Caprisongs

מיקסטייפ חזק של פקא טוויגס שבו היא מאמצת את תפקיד הפופ גירל עם כמה שירים שהם בסגנון הרגיל שלה כמו ride the dragon אבל בעיקר שירים מהרבה סוגים של פופ והרבה אירוחים יחסית והאמת שזה ממש מתאים לה ואלבום כיפי לשמוע ומגוון ויש לו אווירה כזאת של אהבה עצמית והוא פשוט יותר אופטימי מהקודמים. אם מגדלין היה על טראומות מפרידה אז זה יותר על להשתחרר מזה וזה מגניב.
- Gemini Rights

לא ציפיתי לאלבום ברמה הזאת מסטיב לייסי שתמיד היה נחמד אבל לא הביא פרויקט שלם ברמה טובה. כאן הוא גם נכנס למיינסטרים בגלל bad habit, אני לא בטיקטוק אז לא נהרס לי השיר זה עדיין מהכי אהובים עליי השנה. וגם הרבה הברקות אחרות פה באלבום עם סגנון שהוא קצת וינטג' וקצת מודרני והוא מביא הרבה אישיות שלו לשירים ואני חושב שזה מה שגורם לי לחזור אליו הרבה וגורם לו לבלוט. מומלץ.
- Honestly Nevermind

הרבה התאכזבו שדרייק עבר לכיוון של הדאנס וחשבו שזה היה אלבום לא ברמה, אני ממש לא מסכים אחרי השמיעה הראשונה הוא פשוט גדל עליי בטירוף ויש פה שירים ששמעתי מלא כל השנה. דווקא זורם לשמוע את דרייק על הסאונד הזה וזה מתאים לו, פשוט מזכיר שירים יותר ישנים של דרייק פשוט על מקצבים של דאנס. זה זורם טוב משירים יותר קצביים לכמה שירים יותר איטיים בסוף ואז יש את jimmy cooks להזכיר שהוא יודע לעשות ראפ, אחלה שיר אבל גם בלעדיו זה פשוט אלבום חזק ואחד מהטובים של דרייק אפילו.
- Her Loss

עוד אלבום של דרייק שנראה שגם מלא עפו עליו וקראו לזה החזרה שלו זה האלבום עם 21 שיש בקושי את 21 אבל במה שיש הוא רוצח, וגם רציחות של דרייק שהוא הביא משום מקום, פתאום הרבה אנרגיות והרבה באנגרים, ודווקא אחרי כמה שמיעות השירים שהכי נדבקו לי זה יותר ארנבי בסגנון של hours in silence, תכלס אלבום חזק עם שירים טובים ובלי הרבה פילרים כמו שיש בדרך כלל, פשוט אחלה לרכב ונותן מצב רוח טוב.
- SOS

אלבום שאני רואה את עצמי חוזר אליו הרבה בחודשים הקרובים, אמנם ארוך מידי ובשמיעה ראשונה הרגשתי שפשוט לא מספיק אחרי הפסקה של 5 שנים אבל אחרי ששמעתי אותו יותר והתעמקתי בשירים עצמם אני מבין שזכינו בהרבה שירים טובים של סזה ורגשות והרבה כעס וסגנונות טיפה שונים כמו אינדי בעיקר בחצי השני של האלבום, זה קצת גורם לי לשמוח שהיא ושאר TDE יכלו לקחת הפסקה גדולה לפני האלבומים שלהם כי זה נראה שכל אחד הוציא את החזון שלו השנה אז יפה.
עוד כמה טובים שלא נכנסו:
Kendrick - Mr. Morale
Jean Dawson - Chaos Now
Rosalia - Motomami
Metro - Heroes & Villains
Fred Again - Actual Life 3
Future - I Never Liked You
Nia Archives - Forbidden Feelingz