@LOL_NEM עדיין מכה חזק עוד מאז שהכרת לי את זה נראה לי זה היה אפילו בכספ פרודיגי שחט לזה תחיים
Panda מדים רצח טווינז הגואט מוציא ניינטיז בשנות ה20
ריל אחי אבל עכשיו שונאים על ליל יאכטי באשכול אחר
RUNAWAY_ עכשיו דאסט אח שלי @LOL_NEM
וואלה אוהב יותר את פרודיגי לבד הוורסים שלו וגם האלבומים הרבה יותר נוגעים ומכים חזק מוב דיפ ביחד מאחרי hoe מרגישים רדודים כאלה כבר משעמם לשמוע אותם אפילו שהביטים בmurda muzik שורפים תאוזניים
Panda כן אבל פרודיג'י נהיה כבר יותר משעמם מהם באיזשהו שלב
RUNAWAY_ לעע שמעת את הכל שלו? אלברט אנשטיין פסיכייי אפילו שהוא לא עמוק אבל הראפ מעולה ומחזיק ואלכמיסט השתגע שמה לגמרי זה ההפקות הכי טובות שלו לא צוחק בשאר האלבומים לא יודע אני בינתיים מאוד אהבתי בגנגסטה ראפ הוא כרגיל מעולה וכיפי לשמיעה הרבה יותר מבמוב דיפ+שירים רציניים יותר ריל בטירוף
Panda האמת גוסט וריי כצמד > מוב דיפ קל
Panda פאק אחי בול
RUNAWAY_ ראפר של אלבום אחד+ראפר שאי אפשר להבין אפילו וורס אחד שלו אף פעם לא יודע אחי לא בשבילי בכלל וגם ob4cl כבר לא כזה מלהיב אותי כמו פעם
Panda כן אחי שמעתי תאלבום האחרונים שלו גם נהיה ראפר קונספירציות מונוטוני
Panda די אחי גוסט וריי רוצחים אותם קל
RUNAWAY_ מהה איך מונוטוני אלברט איננשטיין מטורף טוב כל אחד מה שהוא אוהב מה אני יגיד לך תמיד לא כזה אהבתי וו טאנג לא יודע לא עף מהם
RUNAWAY_ גוסט אולי ריי לדעתי לא הבן אדם ליטרלי ראפר של אלבום אחד איך תיכול להגיד דבר כזה
Panda יצאו לו עוד אלבומים אחר כך
RUNAWAY_ למי לפרודיגי או לריי? אתה עצמך אמרת ששל ריי גרועים ובסדר פרודיגי הוציא מלא דברים טובים עד אז וגם אירוחים טובים במלא מקומות מה ריי בדיוק הוציא בחיים שלו ריזה סחב את כמעט כולם שם אשכרה התפרקו בלי ההפקות שלו
Panda בוכה דיברתי על פרודיג'י אחי
וריזה עשה תאלבום תכלס
Panda ריזה > האבוק בתור מפיק
איירונמן נראה לי יותר טוב מאילמטיק אחי
RUNAWAY_ לא בחרת תבן אדם הנכון להגיד לו את זה כמה אני כבר שומע אילמטיק אני לא מאלה שסוגדים לו אבל מילה אחת על iww אתה חוטף רימון לחלון.
RUNAWAY_ ל5 שנים.. וגם זה לא יודע המיקסינג כל כך מחורבן שלא כיף לשמוע תביטים שלו תמיד זה עיצבן אותי זה לא איזה יציאה שלי מעכשיו זה אשכרה אחת הסיבות שאנלא שומע כל כך אותם Murda muzik מדים בהפקות לא כזה נופל מבנוי רק לשרשרת תמיד הייתי שומע אותם אחד אחרי השני
Silent murder לבד יותר מדים ומעניין מכל וו טאנג ביחד