Free Dthang rpttt gang gang gang
הגואט החדש
קרינג' אחי
Friedrich הוא הגואט החדש הוא וג׳קבוי מאלה שלא מכרו את הנשמה לשטן
SniperGangZoe696 זה מוזיקה שילדים בני 8 מהללים היום אתה בקלאב של יובל המבולבל גרסת UK קרינג' / ברוקלין
Friedrich כן יותר מידי שמות של אנשים מתים אבל הוא snap בכל השירים Gz bop לדוגמא הכרתי בטיקטוק לפני שנה ורק לפני יומיים שמעתי לראשונה
ונמאס מכאלה שמוכרים את הנשמה הם תמיד מדרדרים בסוף נשאר לי רק את קינג ווו והם הקריבו אותו ג׳קבוי ודיטאנג חדש
Friedrich בכל מקרה הפריסטייל הכי נצפה בראדר ואחד הטובים ששמעתי שמע את הפריסטייל עזוב את השירים אולי שהוא השתחרר יש לו עתיד
הבנתי אבל שהוא דוד של קיי פלוק ואני לא אוהב את קיי פלוק שישאר בכלא
SniperGangZoe696 זה ילדי שפם בר מצווה שבקטע לא אירוני מדברים על חיי הרחוב כאילו הם באמת גאנגסטרים אמיתיים ולא כמה בחורים מהבלוקים שהולכים מכות על שטויות כמו בחורות
Friedrich אתה רוצה להיכנס לתוצאות בשטח הם דיססו בשיר השלישי ששלחתי פה איזה 9 אנשים מתים ובשיר Gz bop שלוש מתים וזה אחד הקטעים ויראלי אחושרמוטה בדוק אתה מכיר הקטע
SniperGangZoe696 זה פוזות של ילדי רחוב, הם לא באמת עבריינים אמיתיים חוץ מחבורה של ערסים דביליים שרוצחים זה את זה על שטויות כמו נשים, אין איזה ביזנס מאחורי זה
אבל לא יודע מה הולך בנו יורק כבר לא מעניין אותי הרציחות רק שירים טובים למקלחת או לאימונים קניתי בוקסה חדשה פעם ראשונה אתה מבין
Friedrich על הזין זה עדיין נשמע טוב ואני כבר לא עוקב כמו פעם אחרי סצינות אני שומע רק שניים שלוש זמרים
Friedrich צודק ככה זה בברונקס
ג׳קבוי מאכזב לאחרונה
האמת הוא מוכשר רצח לדעתי גם לא רואה את kay flock קח את אחת הקלאסיקות שלו שלקחו חלק בלהרים את ברונקס דריל
LEE לא השתנה לו הקול עדיין מה זה
LEE הוא הגואט החדש קיי פלוק גרוע