אין לי כוח לRYM אני רק אכתוב כמה מילים
Lil Uzi Vert - Pink Tape
אמנם יצא אתמול אבל רואה את עצמי שומע את זה הרבה, בדיוק בטעם שלי שירים שמזכירים את עוזי של פעם וגם קצת רייג' וקצת השפעות של רוק ומטאל, נהניתי מכל האלבום לדעתי זה הולך לגדול על אנשים כמו WLR, אחלה של אנרגיות, למרות האורך עובר מהר וזורם ממש
Paramore - This Is Why
קאמבק חזק של פאראמור אחרי כמה שנים שלא היה, אלבום שגדל עליי אחרי כמה שמיעות כי הרגשתי שהוייב שמח מידי ברגע שמתעמקים בשירים יש עומק ומשמעות והסאונד מגניב אוהב שהם חזרו לכיוון יותר רוק אבל לא לכיוון הצפוי של הפופ פאנק אלא ליותר פוסט פאנק כזה, יש לי גם תקליט שלו
יסמין מועלם - אין עולם
חיכיתי כמה שנים לאלבום הזה, הסאונד פופ יחסית אליה אבל בטעם טוב, אלבום עם וייב רגוע וקיצי והרבה שירים קליטים, רציתי ללכת להופעת השקה ולצערי התזמון שלה לא טוב אז הזמנתי לבארבי ב21/8 מוזמנים להגיד לי שלום, סגירת מעגל אחרי שהלכתי לבארבי של אריה לפני שנתיים כשרק פתחו את ההופעות
שאיי - אומנות מודרנית שברה לי את הלב
כרגע לא יכול להכחיש את זה זה האלבום הכי מושמע אצלי השנה, הייתי כבר ב2-3 הופעות שלו (תלוי אם מחשיבים את הדקה שהוא עלה לחמם את שי טרא), לדעתי בחירת סאונד מעניינת אין הרבה קלאוד ראפ בעברית ורואים שבאלבום הוא מנסה כל מיני כיוונים ויש לו טעם בערך כמו שלנו מרגיש שהוא יכול לעוף רחוק וגאה להשמיע אותו לאנשים
Skrillex - Quest For Fire
אלבום חזק לאוהבי האלקטרונית יוצא לי לשמוע יותר סטים בשנה שנתיים האחרונות ומרגיש שהEDM עולה אז כבר מrumble עם פרד אגיין הרגיש שסקרילקס הולך לחזור ומהאלבום הזה שומעים הרבה השראה סאונד חדש שמושפע מהדאבסטפ של פעם אבל מתאים להיום ומציב רף לשאר המפיקים לדעתי, כיף באוטו
עוד אלבומים שכדאי להזכיר:
SZA - SOS אמנם משנה שעברה אבל עדיין שומע אותו מלא אלבום מעולה
Gunna - A Gift & A Curse למרות שזה פחות או יותר אותו שיר נהנה ממנו ומהמלודיות וייב טוב
Kali Uchis - Red Moon In Venus אם היה לי יותר טעם הייתי שומע אותו יותר כי הוא באמת איכותי ופסיכודלי בינתיים מעריך
Destroy Lonely - If Looks Could Kill ארוך מאוד סהכ וייב טוב עם כמה שירי רייג' ואימו אז נחמד לשמיעה
טוכטי - כל רעיון יעמיק שורשיו, לא הייתי בהשקה שלו נפל על יום הולדת של חבר, אבל חבל שלא יצא לי להגיד לו שזה אלבום מאוד מיוחד, ממליץ גם לאדישים לראפ הישראלי לשמוע