לואי ויטון, גוצ'י, שאנל, פרדה, נראה כמו ליצני חצר
BlueFrozen אחי דווקא לא הרבה לובשים את הבגדים המוזרים שאתה רואה באתר או באינסטגרם או בתצוגות לרוב הבגדים שנמכרים זה יותר בגדים בייסיק ופחות בגדי מעצבים אני מסכים איתך שמה שאתה מדבר עליו נראה פשוט נורא, אבל זה בשום האומנות תחשוב על זה כמו שירים של טיילר בדמות בגדים
כנל כנל
רק ספרים וחלק מאוף וויט נראים טוב לדעתי
יש דברים שנראים טוב אבל פשוט כל מי שיכול להרשות לעצמו לקנות בגדי דיזיינר לובש גוצי מהרגל לראש וזה לא נראה טוב אם אנשים היו משלבים איזה פריט אחד לתוך האאוטפיט היה נראה סבבה בתצוגות האלה של גוצי וכל השאר הכל נראה נורא בגלל שהם סתם מנסים לדחוף כמה שיותר גוצי לתמונה
ronen הבנתי שהרבה ממה שמראים בתצוגות אופנה בדרכ לא באמת נמכר לצרכן. זה יותר לאומנות
RapIsPac אה לא ידעתי
חלקם
בכללי גיליתי שאת המוצרים שחברות כאלה לא מוכרות הם לא ימכרו במחיר זול יותר / יתרמו כי זה יוריד את הערך שלהם
במקום זאת הם ישרפו אותם. זה כולל גם חברות קצת פחות יוקרתיות כמו נייקי וכו
לא אכפת לי מה אני לובש כל עוד זה נוח, יושב על הגוף סבבה וכל הצבעים מתאימים
Cash_Carti שיטת שיווק ידיעה.. דופקים מחיר יותר גבוה מהרגיל כדי לגרום לזה להראות יותר שווה
עוד רעיון טוב לסאב- אופנה וטיפוח עצמי. אני אישית אוהב יותר אופנת בוטיק שמתאימה לאסתטיקה שלי ומה שאני מנסה לשדר. תכלס אני פשוט אוהב לשלב בגדים מהמלתחה שלי ורק פעם ב לוקח מחברים או קונה משהו מגניב. קניתי לאחרונה ג'ורדנס, גם נוחות ממש באימונים וגם הולכות כמעט עם הכל, ממליץ! (קיצר מסכים שהמותגים נראים מעפן ושכל המעמיסים למיניהם נראים מגוחך)
matanhakatan מאיפה אתה קונה בגדים?
RapIsPac לאחרונה שיין כמו בייסיק ביץ' אבל אם זה עובד זה עובד. לפני שנתיים עשיתי רכישה רצינית לחורף מאיזה חנות שקפצה לי באינסטגרם, לא זוכר את השם.
matanhakatan יש לך רעיון איפה לקנות hoodies יפים כאלה לא יקרים באינטרט?
לא יודע, לגבי החברות ששלחת באמת הבגדים המיוחדים שלהם לא נראים כל כך טוב והדברים שהם יותר בייסיק נראים סבבה אבל בחיים לא הייתי משלם סכום כסף כזה על נגיד בגד חלק עם לוגו של גוצ’י .
יש דברים ממש יפים של מותגי יוקרה לדוגמא הג׳ינסים והסווטשירים של החברה אמירי:
הייתי מזמין רפליקות של פוטרים של אוף וויט ומותגים אחרים מאתרים סינים דווקא היה נראה טוב. לא היה נראה זיוף או משהו
RapIsPac מבין קצת בזמני משלוח/סטטוסים של מספרי מעקב? עשיתי הזמנה מסין לפני חודשיים והיא עדיין שם סעמק נראה לי הלכה לאיבוד
יש להם הרבה דברים מכוערים שאני לא יודע איך הם מייצרים אותם בכלל ועוד איך אנשים קונים אותם , אבל יש להם גם דברים מדהימים ויפים . בנוסף אל תשכח ״איכות״ ,האיכות חומרים שלהם , התפירה וכו׳ גבוהה מאוד .
Erancohen לא מבין בזה ככ אבל shein ממש פופולרי כרגע, בעיקר לבנות אבל יש מלא שיט לבנים גם.
לא נכון יש דברים יפים וכל החברות הקטנות שיהיו בקניון וכאלה בכל מקרה מחקות את מה שהמעצבים הגדולים עושים פשוט עם חומרים זבל וזולים הכי טוב לקנות יד שנייה ככה אפשר למצוא דברים ממותגי יוקרה בזול לא להתלבש כמו סאחי ולא לפגוע בסביבה ולתמוך בחברות מסריחות שמנצלות הודים
thebe הכי טוב לקנות יד שנייה ככה אפשר למצוא דברים ממותגי יוקרה בזול לא להתלבש כמו סאחי ולא לפגוע בסביבה ולתמוך בחברות מסריחות שמנצלות הודים
יש אתר מצויין לזה https://www.vestiairecollective.com
@Erancohen יכול להיות שתמצא שם כמה דברים נחמדים
thebe חחחח מי קונה בגדים יד שנייה
thebe למי יש כוח עכשיו להתחיל לחפש חנויות יד שניה, הולך לקניון קונה מה שמרגיש לי סבבה וסוגר עניין ומהאינטרנט אני לא מזמין כי הבגדים לא יושבים כמו שהם נראים בתמונה ואז צריך להחזיר
בקשר להודים באסה אבל אין מה לעשות, לבד אני לא הולך לשנות את העולם..
RapIsPac זה לא יד שנייה אבל
thebe זה כן (לפחות ממה שאני שמעתי)