לפלום יש דיסקוגרפיה מרשימה, אני יכול לדבר שעות על כולה אבל בחרתי היום להתמקד במיקסטייפ שפלום הדריפ ב20.3.19.
הבנאדם הכריז על המיקסטייפ יום לפני ההדרפה. שנים שהוא לא מוציא באנגרים ואז משום מקום מיקסטייפ.. דפאק?? ישבתי בתל אביב עם חברים בכרם בתימנים ופתאום אני קולט את ההודעה באינסטגרם ואני אוכל כאפה רצינית לפנים. אלבום חדש? מחר? אשכרה? אני אשכרה הולך לשמוע עכשיו id's שחרוטים לי בראש מאז ההופעה בבודפשט?
קיצר המיקסטייפ יצא, אני וחברים שלי עושים מסיבת האזנה (גם הם אוהבים אותו ממש). ישבנו כל המיקסטייפ בשקט עם פה פעור, אף אחד לא הבין מה הוא שומע (אני גם). היום אני מבין. הבנאדם פשוט רצה לעשות מה שבזין שלו. הוא נטו בא להדריפ את הלב שלו באחד הזה (שזה הגיוני כי השיט הרציני הקודם שלו היה סקין וזה היה אלבום מעולה אבל פופי ממש).
אין לי הרבה מה לומר, אני שומע תשיט הזה כל יום מאז שהוא יצא, שינה לי לגמרי התפיסה לגבי מוזיקה ואולי גם מעבר, לא יודע, כנראה שכן. נראה לי המסר של המיקסטייפ הזה הוא "הכל אפשרי, תעשו מה שבזין שלכם כל עוד זה נשמע לכם טוב, כל השאר זה חרטא, תהיו ריל והכל יהיה בסדר".
עריכה:
שכחתי לציין שבנוסף למיקסטייפ יצא קליפ פסיכי שמלווה את האלבום (כולו מחובר אגב) באורך 42 דקות. שווה ממש לכל מי שיש לו עיניים.
עריכה נוספת:
לשיר הראשון קוראים אקסידיס, אקסידיס בלטינית זה "השלת עור". לאלבום הרציני הקודם שלו קוראים "סקין".
.
אשמח להמשיך להתפלסף בתגובות, הלכתי לגלגל ולהתקלח, פיס
::