חברים יקרים וואלה עד עכשיו לבשתי בגדים שאחים שלי העבירו לי או שקניתי מזמן אני צריך לעשות קנייה רצינית ואני רוצה דברים יפים (בעיקר שחור ומינימליסטי כשזה נוגע למכנסיים וחולצות אבל רוצה גם צבע.)
אני יודע שיש פה מומחים אז אשמח אם תעזרו לי
אילו חנויות הכי זולות וטובות בארץ לבגדים/נעליים? אילו חנויות הכי זולות חטובות באינטרנט לבגדים/נעליים?
אני לא אוהב לקנות באינטרנט, חייב למדוד קודם תבגד אחרת לרוב אני מתאכזב
והחנויות שאני בדכ קונה בהן אלה פול אנד בר, אמריקן איגל, h&m, נייק, בילאבונג, רנואר
לקוסט
פול אנד ביר זארה וברשקה הם הgo-to שלי
H&m אחי או לקנות חיקויים דרך pandabuy כי אין על הסינים. כל שאר הרשתות שרשמו כאן כולם הולכים איתן ואם לא אכפת לך מסטייל שיש לכולם אז לך עליהן יהיה גם זול
Kungfukenny מה הזמנת מפאנדהבאי או אתרים באינטרנט? שלח דוגמה או קישור אם ישך אחינו וכל הקופונים / שינוי למטבע זר הזה שאנשים עושים
Kungfukenny ליטראלי הכל מיוצר במפעלים בסין שמעבידים ילדים אחי אין באמת הבדל בין החברות
האלטרנטיבה היחידה זה לקנות מחנויות אינדי באינטרנט שנלחמות בתופעה, אבל בגדים כאלה יקרים פיצוצים + בדכ יש להם עיצובים של חנונים, אז אני אישית ירדתי מזה
jug כנס לרדיט חפש fashionreps, יש שם כל מה שצריך לדעת באמת
חיקויים זה מביך
NAPOLITANO נעע בגדים שנראים טוב ועשויים בפחות כסף אול דיי
אני לא יודע להתלבש אז אני סתם קונה בפול אנד בר / בילאבונג
Luffy מה יש להתלבש אלטרנטיבי אם אתה לא סלב וגם עליהם זה לא בשיא בדכ
Kungfukenny תודה אחשלי מעריך שתי שאלות קטנות: זה בסדר להזמין ישירות עם כרטיס אשראי או שמסוכן ועדיף פייפאל? בנוגע למידות אם אני מבולבל לגבי זה כי בקושי הזמנתי אונליין מה אתה עשית בתחילת הדרך כדי להבין, ניסוי וטעייה קצת? ואם יש לך עוד טיפים חשובים אשמח 🙂
RUNAWAY_ יש הבדל בעיצוב חחחח מזה אכפת לי. מלפתור את בעיות העולם קטונתי, לא מוכן לשלם מאה דולר על איזה טי שרט שעיצב איזה טמבל באל איי
RUNAWAY_ פשוט אין לי באמת חוש למדתי מאחותי איך להתלבש זל
jug אם אתה רוצה ללכת על בטוח תעשה מדידות של הגוף שלך ותמצא בגד שאתה אוהב איך שהוא יושב עלייך ותמדוד אותו ותחפש מידות כאלה כשאתה מזמין תחפש בגוגל איזה מדידות חשובות לעשות
jug תמיד עדיף פייפאל. וואלה אם יש לך שאלות שאל אותי בפרטי אענה לך
תמצא את הסוואג של עצמך אחי מזהיר שקניות בגדים זה ממכר
אני בדכ לובש ואנס (ברמה שרשמו עליי בספר מחזור לא תראו אותו בלי סט של ואנס) אם אתה אוהב את הסטייל ממליץ בחום
מאיפה האחים שלך קנו בגדים? הייתי הולך איתם אפילו לבחור כמה חולצות מכנסיים נעליים לראות מה המידה ומשם והלאה מזמין מהאינטרנט
תלבש משהו שלא צמוד וגם שלא יהיה גדול עלייך יותר מדי אם לא אכפת לך מהברנד ומהמחיר
אם אתה מתאמן או בכושר בכללי גם בגדי הומלס יראו עלייך טוב