עד כמה שקשה לי לקחת את זה מקנדריק לדעתי כן. נוסטלגיה אולטרה פרוייקט מעולה לדעתי, ו channel orange, endless ו blonde אלבומים שהם באמת מאסטרפיס מבחינתי. קנייה, קאדי, אנדרסון, דני ואייבל גם מועמדים אבל לא משתווים לקנדריק ופראנק
אגב אני לא חושב שטיילר נגיד בטופ 15 אומנים בעשור הקודם סתם הרבה פה אהבים אותן אז הוספתי
Watswrong למה? כאילו הוא לא קרוב לקנייה קנדריק ופראנק אבל כאילו. הוא היה בתכלס הלידר של אוד פיוצר והביא את וולף, פלאוור בוי ואיגור
וקנדריק הכי גדול. פראנק מגניב והכל אבל זה 2 וחצי מול 4
וואי שאלה קשה
וואי אני לא כזה אוהב את פרנק........... שלחו שירים שלו לא הייתי אומר שטיילר הכי טוב אבל בעיני זה ברור שהוא הכי חשוב הבנאדם ליטרלי פתח וייב ואז הוייב שהוא פתח פתח וייב... מבחינת השפעה על הסצינה הוא גבוה מאוד גם יש לו דיסקוגרפיה ממש טובה... מי לא אוהב את וולף....
matanhakatan
Watswrong וואי אני לא יודע למה קשה לי ממש עם הסגנון שירה שלו הביטים אש והוא שר מדהים ואני יודע שהוא טוב רצח אבל זה פשוט לא מתחבר לי במוח חחח בסגנון אבל אני ממש אוהב נגיד את עומר אפולו, רקס, ג'וג'י וזאק ווילר.. כאילו כולם מנסים לחקות את פרנק אבל משום מה אני אוהב אותם יותר ממנו.. אולי בגלל שהם פופים יותר..
Amit כן יש לו השפעה ממש גדולה. אני פשוט לא אהבתי את cherry bomb ו goblin אבל שמעתי אותם לפני יותר משנה והטעם שלי השתנה מאז, אני אתם לו עוד ניסיון בקרוב. איגור נגיד ממש ממש אהבתי.
אגב אהבתי את התמונה
matanhakatan שמעת את פיירמידס? קצת יותר פופי וגם אלמנטים של מוזיקה אלקטרונית בהפקה שראיתי שאתה אוהב
Watswrong צרי בומב הכי טוב שלו
כאילו כמובן שקנייה הכי טוב אבל פראנק קנדריק טיילר קרובים גם
Watswrong נע לא שמעתי אנסה מתישהו השבוע אני יוצא עוד מעט לכמה ימים בכללי אני לא סובל אלבומים אין לי את הריכוז לזה אני שומע לרוחב לא לעומק
חצי עשור קניה נפל מרצף הקלאסיקות שלו לעומת קנדריק שרק התחיל להוכיח לכולם ולעצמו מתחילת העשור עד סופו שהוא הגואט והוציא אולי את האלבום המודרני הכי טוב כיום ובין הטובים שידעה אי פעם המוזיקה אחרי גקמס אלבום שאף אחד לא ציפה שהוא יתעלה מעל זה, ואין לי באמת כוח לחפור על גקמס או על כל אלבום שהוא הוציא אבל תעשו טובה, האמן הכי טוב בעשור הקודם זה קנדריק.
Nights הוא נפל באלבום השביעי שלו של העשור (שבכל מקרה אלבום ממש טוב) שיצא בשנה האחרונה של העשור כל אלבום שהוא עשה לפני פורץ דרך וקלאסיקה וגם אל תשכח אלבומים שהוא הפיק והיה חלק מהם כמו נאסיר ודייטונה קנדריק ללא ספק הראפר הכי טוב של העשור הקודם דואו
ronen קניה המשיך לרדת ולרדת ברמה שלו לכל אורך החצי השני של העשור, אין מה להתווכח עם זה. קנדריק במשך העשור רק התפתח יותר
מבחינתי זה הולך ככה
Pretty_Flacko לא ממש שמעתי וויקנד אבל למה הוא מקום שני לדעתך? פשוט בגלל שאתה אוהב את המוזיקה שלו ממש?
ronen האמת שפעם אהבתי אותו יותר אבל הוא האמן הכי מצליח היום (או שזה דרייק, בעיקרון לא כל כך משנה) ובתכלס כולם מנסים להיות כמוהו
אגב הכל טוב ויפה על העשור הקודם אבל בנוגע לעתיד אני צופה שסמינו הולך להשתלט על הסצינה מי איתי
matanhakatan סבא כמה רמות מעליו לדעתי
Watswrong חחחח שכחתי מסבא וואלה צודק ב100 אחוז הוא הגואט האמיתי אבל סמינו לא נופל ממנו בהרבה... עוד שם שחשוב לזכור זה טובי לו