שולח את ההכי מעניינים
אלבום השנה
תקליט השנה
פריצת השנה
אלבום ראפ
אלבום ארנבי
אלבום אלטרנטיבי
ויאללה סיזה
מועמדויות טובות בדאנס פופ/אלקטרוני סהכ
אני משתין במכנסיים מזה שדיוויד גטה לקח 2 מועמדויות בדאנס פופ
אלבום השנה לדעתי צמוד בין סקרילקס לדדמאוס וקסקייד
שיר השנה לדעתי או סקרילקס ופרד או דיסקלוז׳ר
ברמיקסים לא מכיר חוץ מהרמיקס לnew gold שהוא די טוב
salvatore השיר של דיוויד גואטה גרוע
צריך שפרד יקח משהו אני רוצה לפחות על ראמבל
Luffy baby don’t hurt me לא משהו אבל one in a million דווקא די נחמד מחכה למועמדות של big fu לשנה הבאה 😍😍😍
בראפ אני רוצה שמטרו יקח למרות שיותר אהבתי דרייק ו21
סטיב איוקי הציע מועמדות והוא לא קיבל
למרות שהוא לא הוציא משהו ששווה גראמי השנה מעניין אותי למה גאריקס לא קיבל מועמדות עדיין (דואו הוא היה בshortlist לאוסקר לפני שנתיים) טייסטו מייג׳ור לייזר מדוזה אילניום הצ׳יינסמוקרס מרשמלו ודיוויד גטה קיבלו מועמדויות על פחות
מה אני חושב שינצח: סזה אוליביה אני חושב שפרד כי הוא ממש פופולרי עם האליטה המוזיקלית חד משמעית טראוויס, אבל יש סיכוי שמטרו עקב המוות של טייקאוף סזה עוד פעם בויג'ניוס כנראה, כי הן ממש נאהבות ע"י הקריטים מי צריך לנצח: לנה דל ריי, אחלה אלבום סזה, אבל רוב השירים די זבל (ומה יש להם עם ג'ון בטיסט) אני כל כך רוצה לראות את אייס ספייס מנצחת כי זה יהיה כל כך מצחיק האלבום של נאס ובייסקלי כל מה שהוא עשה עם היטבוי מדהים אז הוא צריך לנצח סזה אף אחד מהאלבומים האלה לא אלטרנטיבים או ממש טובים, האקדמיה חייבים לשנות את הקטגוריה
bcbcbcbc אתה חושב שסזה ולא טיילור? אני חושב שהאלבום של סזה הרבה יותר ראוי מקווה שהוא יקח אבל יש להם נטייה לתת ללבנים
אם זה יהיה לנה זה גם יהיה סבבה
bcbcbcbc מי צריך לנצח: לנה דל ריי, אחלה אלבום
ריל
בשביל שנה כל כך גדולה בשביל מוזיקה אלטרנטיבית ואנדרגראונד יש מלא סנאבס אז אלה כמה: 100 גקס ג'ייפג ודני בראון קינג גיזארד מקינילי דיקסון קרוליין פולצ'ק יבס טומור וקרלי ריי ג'פסן
bcbcbcbc היחידה מהרשימה הזאת שאני יכול לראות אותה מועמדת זאת קרוליין כל השאר אקספרימנטליים מידי
בראפ אני רוצה את מטרו סתם כי הוא חמוד ומגיע לו וזה אלבום טוב
לא בטוח שהוא הכי טוב מכולם
יאללה לנה
איפה להפחיד את הכלבות😤