טוב זה אלבום יש קישור שם לפרה אורדר בכל רשתות הסטרימינג
של אינסטרומנטלים של חליל, לא של ראפ 💀
Yair איזה מניאק
Yair אמיתי? מה
שלא ידריפ אני חושב שזה יהרוס את הלגסי של אאוטקאסט, אם הוא 18 שנה לא מוציא כלום והוא כל כך מפוחד לעשות משהו חוץ מפיצ'רים פעם בשנתיים כנראה שמה שיש לו להציע כמוזיקאי כבר לא כל כך טוב.
זה שזה אלבום של חליל זה קצת מסקרן אבל בטח זה יהיה אלבום משעמם
RUNAWAY_
פה היה וורס טוב
לא מתלהב מהאלבום חלילית
Luffy היה לו איזה איפי ג'אז לפני כמה שנים, היה חביב לשמיעה אחת מסקרנות, תכלס אני גם לא הכי מת על ג'אז
שמח שזה לא אלבום ראפ. יום חג בשבילי, הגואט שלי מדריפ סוף סוף🤩
Liiiiav “There’s this misconception that I just won’t do it,” André said of releasing a rap record. “I think people feel like I’m sitting around on rap albums, or sitting around and I’m just not putting them out in that way. And no it’s not like that… In my mind, I really would like to make a rap album. So maybe that happens one day, but I got to find a way to say what I want to say in an interesting way that’s appealing to me at this age.”
זו העטיפה נראה לי
לא נגעתי בכלום. זה הטראקליסט האמיתי
Yair מה יש לו
Liiiiav כל הראפרים מתפלפים כבר בגיל הזה אחי
The new album is inspired by Laraaji, Brian Eno, Alice Coltrane, Steve Reich, Pharoah Sanders, and an ayahuasca trip in which André 3000 turned into a panther (see the third track).
קיצר נשמע כמו עוד אלבום ג'אז שמיועד לרוחניקיות עם שערות בבית שחי
יצא ובסוף החרא הזה נשמע כמו מוזיקת רקע לדוקו על חיות בנשיונל גאוגרפיק 💀
השיר הראשון הוא אחד מהשירים האמביינטים הכי יפים ששמעתי אי פעם, אנדרה לא אומר מילה אבל זה נשמע כמו מה שהוא אומר כל מה שהוא היה צריך להגיד אחרי 20 שנה
אלבום רקע לשיעורי בית לילדי lastfm מעריך אותו אבל שהוא עושה מה שהוא מרגיש לנכון ולא נכנע ללחץ או לציפיות