אני יודע שאסור לסמפל בכלל בלי זכויות יוצרים אבל אם למשל אני מעלה שיר עם סאמפל לספוטיפיי (דרך דיסטרוקיד למשל) אז דבר ראשון יש לי 0 מאזינים אז גם ככה בינתיים שום חברת תקליטים לא תשים לב לשיר שלי וגם אם הם ישימו לב מה הם יכולים לעשות? לתבוע אותי על כסף כאילו? או שפשוט אני אצטרך להוריד את השיר מספוטיפיי? כאילו מה הדבר הכי הכי גרוע שיכול לקרות לי?
נראלי שאתה יכול לקנות את הסאמפל אבל נראלי שהם כן יכולים לתבוע אותך כי זה סאמפל לא חוקי
DrJuice חח אני יודע שאפשר לקנות אבל דבר ראשון 99 אחוז שאף אחד לא ישים לב אליי ולא ייתן לי הצעה כי אין לי אפילו שיר אחד בינתיים והאימייל שלי בטח לא יגיע אליהם בכלל ודבר שני זה טונות כסף (יכול להגיע לעשרות אלפי דולרים)
אם אתה מעלה שיר מסומפל ומנסה למכור אותו יתבעו אותך
חבר ראפר אמר לי שהוא היה צריך לשלם פיצויים מתישהו / או שהוא הפסיק להרוויח כסף מהשיר
תבדוק אם יש את השיר שסמפלת בפלטפורמה Tracklib, אתה יכול לקנות שם זכויות לסמפל את זה בקלות אם הוא נמצא שם
Solh חשבתי לנסות לסמפל איזשהו שיר משם ואז לשלם 50 דולר לזכויות יוצרים איך באלי עמוד ספוטיפיי, כמעט חובה בשביל להתפרסם כמוזיקאי
יש בכל מדינה חוקים אחרים אם אני לא טועה, תלוי מי תובע אותך
אני יודע שבארהב אם הסאמפל הוא במצב שאי אפשר לזהות אותו כמו שהוא היה במקור או אם הוא קצר מ-3 שניות אז זה חוקי אבל לא בטוח לגבי ארצות אחרות
BlueFrozen אני יודע שבארהב אם הסאמפל הוא במצב שאי אפשר לזהות אותו כמו שהוא היה במקור או אם הוא קצר מ-3 שניות אז זה חוקי
זה לא נכון אני כמעט בטוח גם אם הוא פחות משנייה עדיין לא חוקי אם הוא במצב שאי אפשר לזהות אז פשוט אפחד לא יזהה אותו אבל אם כן אז גם לא חוקי
@BlueFrozen רגע אני זוכר שאמרת שהעלת דרך דיסטרוקיד שיר לספוטיפיי וקיבלת ממנו כסף נכון? כמה כסף קיבלת על כמה שמיעות? כי לפי מה שאני יודע מקבלים 0.004 סנט על שמיעה אחת חח
ronen
זה היה איזה 57$ על 80 לינסרס מאמזון מיוזיק, אל תשאל אותי איך מצאו אותי
BlueFrozen חחח מגניב עכשיו פתחתי חשבון דיסטרוקיד... הגיע הזמן לרדוף אחרי החלום באסה אבל שזה לא יוצר לך חשבון ספוטיפיי עד שאתה מעלה איזהשהו שיר... אין לי בינתיים שירים שאני מרוצה מהם בלי סאמפלים
ronen יש מלא אתרים שאתה יכול לקנות סאמפלים כמו ספלייס וטראקליב או שאתה יכול פשוט לסאמפל דברים חינמיים לא חסר באינטרנט
ronen אתה מעלה אלבום ובוחר שם במה, אם אין שם במה קיים זה יוצר לך שם במה בשירותי סטרימינג, ונותן לך גישה VERIFIED לספוטיפיי, אם יש שם קיים וזה אתה אז אתה פשוט בוחר אותו בין הרשימה, ואתה תקבל VERIFIED
אבל כל המחיקות והעלאות שירים זה דרך דיסטרוקיד
TheStinger יש לי ספלייס אבל אני רוצה לסמפל שירים אמיתיים כאילו ולא סתם לופים שאנשים הכינו במיוחד לקחת שיר ולעשות ממנו משהו חדש זה כל היופי בלסמפל
קחו ערוץ גואט אם אתם מחפשים דברים לסמפל
https://www.youtube.com/c/RicardoMara%C3%B1a/featured
God מכיר יש גם vinyl frontier שמעלה כל יום
ronen חחח לא מאדליב ודום ליטרלי מסמפלים קטעים מקומדיות מצוירות, פגי את הלהיט הכי גדול שלו סימפל מלחיצות של עט לסמפל לא בהכרח אומר לקחת שיר ולעשות ממנו משהו חדש
חחח עכשיו הקלטתי את עצמי עושה קליקים עם הידיים והעלתי לכל הפלטפורמות כי באלי כבר שיהיה לי עמוד ספוטיפיי ולראות איך זה אחר כך אני כבר אתחיל לעלות שירים אמיתיים (אפשר למחוק שירים דרך דיסטרוקיד נכון?...) ⬆️ כן
ronen מת מה השם שלך בספוטי
Nights לוקח לזה איזה שבוע לעלות את השיר לספוטיפיי אז כנראה שהעמוד ייפתח אז אני אקרא לעצמי rawnen כי זה נראה סבבה קל למצוא וייחודי (רק מקווה שלא יחשבו שאני איזה הודי או משו)
TheStinger כן אבל אני מתכוון שבא לי לסמפל משהו אמיתי, לא לופ סקסופון שמישהו הקליט בשביל שאנשים ישתמשו בו כאילו אני יודע שסמפול זה לא רק שירים אבל זה כל הכיף