אני היחיד שחושב שהוא האלבום הכי טוב של קנדריק?
כן גקמס וטפאב>>
אני אפילו מעדיף את UNTITLED על דאמנ לא אשקר אפילו
kdot היום שמעתי אחרי מלא זמן שלא איזה אלבום פסיכי זה
לא
דאמנ הכי טוב שלו לדעתי אחר כך גקמס
itai16 ריל אחי זה הויניל הראשון שאי פעם קניתי כל שיר שם 10/10 מבחינתי
דאמנ התיישן ממש טוב כרגע הוא וטפאב הכי זורמים לי מההתחלה ועד הסוף
לא יודע אם הכי טוב אבל יש בו משהו מיוחד שאין באלבומים האחרים של קנדריק שאני לא יודע איך לתאר אותם. עדיין GKMC בטופ לדעתי
Friedrich כל המוטיבים החוזרים בגקמס וטפאב כבר לא כיפיים כל הסקיטים והפואמות בדאמנ הוא עשה את זה ״כאילו״ יותר מסובך אבל תכלס זה פשוט ממש זורם
Uliel_the_creator כל הסקיטים באמת מעיקים כשאתה שומע את השירים בפלייליסט אבל בשמיעה כחלק מהאלבום זה מוסיף לקונספט של האלבום
Friedrich בדוק כל הטייקים שטפאב מיד וזה שלחו אותי לשאמבלס עד ששמעתי תאלבום ואתה מהנדל מחדש שהם טריפין וזה עדיין קלאסיקה ומרגש סתם מעיק לפעמים לשמוע את זה ככה משום מקום ולא תמיד יש לי כוח אליהם כבר אז זה גרם לי להנדל מחדש את דאמנ
Uliel_the_creator הקונספט של האלבום פחות מעניין פוצץ תמוח כשזה היה חדש אבל נהיה מעיק עם הזמן
Uliel_the_creator מסכים איתך שדאמנ יותר אלבום קליל מהשאר אבל יש הבדל לדעתי בין אלבום טוב לאלבום אהוב.
RUNAWAY_ ריל אבל עדיין שומע את כל מורטאל מאן מתי שאני שומע את השיר
RUNAWAY_ של טפאב?
Friedrich ואולי זאת בעיה אחרת של קנדריק וזה שהוא הרבה פעמים לוקח שיט ברצינות מדי ואז אתה רואה שיש לו יותר מדי פרויקטים שהם כבדים מדי
Friedrich זהו תכלס בדאמנ יש גם שירים אפלים אבל הוא שיחק שם עם הרעיון שכל שיר יהיה ניגוד לשיר שקדם לו אתה שומע את פיל נכנס לשאמבלס אבל אז בא לויאלטי ומרגיש ווינר ילד בי פולאריות
השבוע שמעתי את כל האלבומים של קנדריק חוץ מסקשן 80. וחייב להגיד שקצת התרגשתי לחזור לגקמס ולשמוע הכל מהתחלה עד הסוף
kdot סקשן 80 וod כנראה האלבומים היחידים שלו שלא התחברתי
salvatore
שניהם לא משהו לדעתי אבל בod יש כמה שירים שיותר טובים מהכמה שירים בסקשן.
קנדריק צריך להודות לפליינג לוטוס על האלבןם הזה הוא הכיר לו את בילאל קמאסי וושינגטון תאנדרקאט וכל אלה נתן השבוע עקיצה שהוא קיבל פלטינום על האלבום הזה
סקשן 80 הכי טוב