מפיק ממש ממש מגניב, כנראה האהוב עליי בארץ @God לא יודע אם זה כבר היה בתוכניות שלך אבל תעשה ריאקשן, אלבום מדהים יחסית למה שאתה בדרך כלל מראקשן
דאמ ביטים יפים
ההפקה פה לדעתי אחת הטובות בארץ
Erancohen האלבום הזה מדהים מבחינתי מהמון בחינות ואני מבין את זה משמיעה לשמיעה עטר מיינר מוכשר אבל לא אהבתי את הסינגלים שהוא הוציא אחרי האלבום מקווה לפרויקט הבא להיות טוב לא פחות
אני צריך לשמוע שמעת את הביט טייפס של כהן?
Solh בדיוק היום שמעתי פעם ראשונה ורציתי להגיד שגם הוא באמת מטורף כנראה כהן יותר טוב לא ידעתי שכהן כבר מפיק בין לאומי, הוא הפיק לקוואלה קריס והוא בסטונס טרואו נראלי
ronen
כן כהן היה בארהב והוציא פרוייקט תחת סטונס ת'רואו הוא גם הפיק שיר באלבום האחרון של Your old droog כהן כנראה המפיק האהוב עליי בארץ אבל אני רוצה לשמוע את מאיור יש לי ציפיות מהאלבום שלו
Solh תשמע אלבום טוב מעניין איך הוא הגיע לרמה בינלאומית
מעבר לזה יש מפיק מעולה בשם Argov תשמע את הפרוייקט Shekel signes
Solh ארגוב חיה בדיוק הוא ומאיור העלו שהם עובדים על קולאב
Omer
כן ראיתי בסטורי של ארגוב מעניין
Omer דאמ זה פסיכי
אם כבר מדברים על הארץ סוויסה בכללי צריך להתחיל לעבוד עם מפיקים כמו מאיור או כהן כי שירים בסגנון הזה מחמיאים לו רצח ואלבום שלם עם שירים כאלה יהיה פצצה ויכול להכתיב את הסצינה בארץ מחדש
כהן מפיק טופ 1 בארץ בעיניי סאמפלים מרגשים בעיניי שעושים כבוד למוזיקה והפקה מעולה תמיד בלי קשר
צריך להביא אותו לפורום
אל תגידו לי שאתם ישנים על ביט שכהן הכין לYour old droog שהוא חבר טוב של מאק הומי ושיתף פעולה עם דום ו ווסטסייד גאן
Mr_Pink חבל שהאלבום אשפה למרות שYOD חשף שהוא יהודי באלבום ועשה מזה מינימום יציאה מהארון
גם סמפל בעברית מעולההה
Mr_Pink כנל סינגלים מאכזבים
Erancohen כן הפקה שחוזרת על עצמה ודי חסר תוכן
Erancohen Mr_Pink לא הינדלתם סיבה לאהוב אחד השירים היפים שלו
Mr_Pink
Erancohen
לא הנדלתן הוא המציא את עצמו מחדש עם להתעורר וסיבה לאהוב 🛌🛌