מעולם לא שיחקתי במשחק אבל לא זכור לי דבר טלוויזיוני עם כלכך הרבה הייפ כמו הסדרה הזאת בשנים האחרונות. כדאי לראות? ושיר נוסטלגי שקשור:
פורום דיבורים לוקינג אס
סדרה שלאסיקה האמת
Liiiiav אוקיי אז אראה פרק אחד ואחליט אם להמשיך
miriregva45 אני משוחד כי אני משחק במשחקים של החברה המסריחה הזו אבל אחלה סדרה אחי
איך בא לי ליצור סדרת אנימציה על טינייג'רים נרקיסיסטים שהם גם גיבורי על ושכולם יתלהבו ממנה כולל המבקרים קרחים בimdb. אם תומר קאפון הגיע לדה בויז אז מי יודע!
Liiiiav כל חברת משחקים היום היא המיץ של הזבל טבה
miriregva45 לא כמו ריוט שייכים לחברת אחזקות סינית עם קשרים מוכחים למפלגה הקומוניסטית והאנטיצ'יט שלהם פחות או יותר משתלט לך על המחשב בגלל שאני משחק ולורנט כמה סינים יודעים איזה פורנו אני אוהב לראות
Liiiiav מזעזע ממש. חסר רק שהם יחברו לאילון מאסק ואז סין תשלוט בכולם עם הבינה המלאכותית! חחחחח אבל באמת נשמע מעצבן איפה הימים הטובים של הפרטיות
Liiiiav מזל שאני לא בחור מעניין ומיוחד ואני רק חלק מסטטיסטיקה
miriregva45 אין פרטיות זו המצאה של סמולנים
kdot כן אחי כנראה לא יעשו עם זה כלום כי אנחנו לא מעניינים אף אחד אבל עצם נוכחות המידע שהם מסוגלים לאסוף עליך מטרידה מאוד הייתי אומר
לא שיחקתי שניה. לגמרי שוכחים שזו אנימציה באיזשהו שלב , כתיבה אש מחכה כבר לעונה 2
אוקיי ראיתי חלק מהפרק הראשון ופשוט וואו: האנימציה כלכך סוחפת וריאליסטית שאפשר להישאב לתוך הסדרה. הכתיבה. המשחק של המדובבים. אין מה להגיד. הלוואי היה לי חצי מהכישרון של היוצרים והכותבים. לא יכול לחכות להמשיך לראות
miriregva45 סדרה פסיכיתתתת
אחת היצירות האמנות האהובות עליי
פושה טי פאקינג רצח את זה
כל כך פאקינג הפתיע אותי
ריוט גיימס 🤣