Hamas flag freestyle.
אהבתי אותו רצח נראה לי בין הראשונים החדשים ששמעתי ב2018 כשחזרתי ואז לא יודע פשוט הפסקתי לשמוע אותו לאיזה כמה זמן ואחרי הפרו פלסטינאיות שלו ירד לי החשק לגמרי באסה איתו
Panda האלבום החדש הולך להיות חזק לפי העטיפה והאירוחים
אי אפשר עכשיו לבטל כל אחד על הפלסטלינה שיט, לא נצא מזה
כל עוד המוזיקה לא על זה אני יכול להתעלם
Panda מספיק הוא בסך הכל מושפע מכל הgen z האינפנטילים האלו ששמים אבטיחים ביוזר ניים שלהם והוא סתם רוצה שהם יעריצו אותו על זה שהוא משתמש בפלטפורמה שלו בשביל לקדם את זה. הוא רשם במפורש שהוא לא אנטישמי ושהוא סתם חלק מהעדר כי מה לעשות אנחנו בדור חרא שכל אחד היום מחליט למי הוא מצביע לפי טיקטוק שהוא ראה אז אין טעם להתלהב. עכשיו להסטרים
RUNAWAY_ אפשר אחי, בעזרת רצון ואמונה וכוחו האדיר של אלוהים.
RUNAWAY_ מה הוא כבר יכול להוציא עוד שיהיה מעניין נראה לי הוא כבר הגיע לפיק שלו והוא לא יעלה משם עוד
Uliel_the_creator לפי מה שידוע לי גם מי שאתה קרוי על שמו לא תלית שכולה תכלת ישראלית🧐
Uliel_the_creator אפשר אחי, בעזרת רצון ואמונה וכוחו האדיר של מרטין גריקס.
תוקן יום נעים 👍 רגעמה
suzume עוד לא הגעתי לחומוס ציפס סלט זכית בשינוי ניק לצערי..
עדיין לא הבנתם שכל הנאצים עושים את המוזיקה הכי טובה
Yair מוס דף באמת גואט השאר בינוניים.
Yair נכון לצערנו זורק פה גם את הסופש
Yair
RUNAWAY_ יאכטי וקהלני בינוניים טבה אבל פייקינג איט מצוין
אם כבר עוכרים טובים:
suzume
RUNAWAY_ מה הוא אמר
RUNAWAY_ זה גמר אותי בזמנו
suzume מי מהם ווסטסייד גאן זה חובב היטלר ונאציזם בלאק סטאר (מוס דף וטאליב קוואלי) הם מחבלים
יצא להם שיר 10/10
RUNAWAY_ העלייה בנאציזם בקרב שחורים ממש מדאיגה אם להגיד את האמת. תראו מה קנדיס אוונס הנכה חושבת על השואה וכל שעה עגולה רושמת בטוויטר שהנאצים היו הקורבנות האמיתיים במלחמת העולם השניה ושהמערכת הלימודית משקרת לכולם. והיא דמות ידועה עם מיליוני עוקבים אז המצב על הפנים
RUNAWAY_ דווקא אהבתי תשיר של החותים מחבלים אחלה מוזיקאים בדרך כלל.
Yair הוא וקנייה צריכים תא משותף באברבנל