.
מי אלה האנשים האלה.
עכשיו ג'ורג'ה סמית
suspicious_1 אני אסביר מי כל אחד מהם
כריס בראוון:
נוניים:
suspicious_1 איזה אנדרייטד השני שלה
RUNAWAY_ ילדי נוניים בי לייק נוניים: אישה אמיצה ומשכילה לוחמת צדק כוסית גאונה מוזיקלית מתנגדת לכיבוש ציוני
כריס חום: מכה נשים עבריין שוביניסט חסר כישרון הופיע במדינת אפרטהייד
RUNAWAY_ שמע שברת אותי
אני צורחחחחחחחחחחחחח
suzume נראה לי באופן לא אירוני הם בטוחים שהיא הרבה יותר מוכשרת
suzume אוהב אותה מאוד אבל האלבום השני היה אוסף של שירים מכל הסגנונות בלי כיוון מוזיקלי אחיד
אנשים בסהכ רוצים ממנה אלבום דאנס והיא כל פעם מאכזבת אותם בזה שהיא עושה בלדות וכל מיני שיט כזה
RUNAWAY_ אני האמת אוהב את הבלדות שלה יש לה את הקול המושלם לזה לדעתי אבל מסכים שאלבום דאנס ממנה כמו רנסנס של ביונסה יכול להיות מושלם
RUNAWAY_ אני האחרון שידבר על כריס חום לטובה אבל הוא לפחות פרפורמר כריזמטי עם להיטים אמיתיים והוא מבדר לעומת הראפרית טוויטר הזאת
suzume אני גם אוהב מגוון של סגנונות ממנה אבל ברור לי שזה לא מה שאנשים רוצים שהיא תעשה
הבלדות והשירים האיטיים האחרים שלה זה יותר מוזיקה של שנות התשעים אלפיים, פחות תופס בימינו
RUNAWAY_ לפחות היא עושה מוזיקה אמיתית שהיא מאמינה בה ולא טראש מיינסטרימי שהלייבל רוצה שתוציא כמו זמרות ארנבי אחרות
בעצם יש לה להיטים מכל הסגנונות אז לא יודע מה רוצים ולמה היא לא אחת הכוכבות הכי גדולות בעולם
לפחות בתוך בריטניה היא כוכבת על נראה לי
RUNAWAY_ היא ניסתה לפרוץ עם השתף עם דרייק וגם be honest נשמע כאילו היא כיוונה למיינסטרים בארצות הברית אבל לא הצליחה משום מה. אבל היא עדיין שם מוכר בבריטניה ובכללי
suzume בי הונסט קיבל כמות פסיכית של השמעות/צפיות דואו סהכ שיר מוצלח
אם היא הייתה רוצה ממש פרסום בכל מחיר היא הייתה ממשיכה עם דרייק אבל זרקה אותו כדי להיות נאמנה לעצמה.. מעריך את זה
suzume כן היא בקלות יכלה לעשות אר&בי שרמוטות חסר מוח כמו של סיזה וסאמר ווקר
RUNAWAY_ כן הכוונה שהוא לא היה ענק במצעדים והתפוצץ בארצות הברית למרות שהוא נשמע כמו להיט אבל הוא עדיין הצליח יפה יחסית. הייתי רוצה שהיא תהיה במיינסטרים כי היא יותר מיוחדת מקהלאני וג'נה אייקו לדעתי אבל שמח שהיא עושה מוזיקה אותנטית עבורה
RUNAWAY_ לסיזה וסאמר היו דביוטים מוצלחים אבל אז התהילה עלתה להן לראש והן הדרדרו מוזיקלית (stiil over it בין האלבומים הכי משעממים ששמעתי) ג'ורג'ה יותר אמיתית
suzume כן בבילבורד זה לא תפס משום מה אולי הקדימה בשנתיים את הגל של האפרוביטס
suzume אהבתי גם תאלבום השני של סיזה (למרות שהוא פחות טוב) אבל אין ספק שהיא חתיכת פאקצה וזה פועל לטובתה
RUNAWAY_ אולי אם היא הייתה מוציאה אותו ב2021 הוא היה מצליח כמו טלפתיה של קאלי או גוד דייז של סזה (לא שהם דומים)
RUNAWAY_ גם אני אהבתי את רוב sos ולסזה היו את האנשים הנכונים סביבה וזה למה היא פרצה אפילו שתף עם קנדריק היה לה במיקסטייפ שלה כשהיא עוד הייתה שום דבר