אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט אני מתחיל לצמצם את הפעילות שלי באינטרנט רק עכשיו אני מתחיל להבין כמה מניפולציה נעשתה עליי
תיכננתי לראות את הסושיאל דילמה הרבה המליצו לי על זה
לא יודע זה של נטפליקס
חבר המליץ לי אבל לא יצא לי
כן אבל ידעתי כבר כמעט כל מה שסיפרו שם זה לא כזה אכפת לי, אני לא הולך לצמצם את הפעילות שלי באינטרנט בגלל זה
Homeboy אני מסכים איתך בכללי אני לא באמת חושב שהאינטרנט והמדיה זה בהכרח דבר רע, לשם העולם מתקדם ואתה תצטרך להתקדם איתו בסופו של דבר, זה לא דבר רע פשוט צריך לדעת איך ולא להיות תלותי בזה ולא להישטר עצמך
דיסקלמייר אין לי מושג על מה הסדרה אני מנחש שהיא על זה, ואם לא אז הנה הבעתי את דעתי בנושא הלא קשור הזה
Arad18 זה סרט, ובקיצור מראים שם אנשים שעבדו בחברות ענקיות כמו גוגל פייסבוק וכו ומספרים איך בינה מלאכותית אוספת עלינו כל מידע ואיך ככה מתאימים לנו פרסומות ואת הnews feed בכל הרשתות החברתיות
זה באמת לא משהו שצריך להתרגש ממנו
Arad18 שמע זה ממש קשה לא ליפול למכלודות של פייסבוק/יוטויוב וכל זה כמה פעמים יצא לך להיכנס ל-rabbit hole של סרטונים, או להיכנס לפייסבוק 5 שניות אחרי שיצאת? החברות האלה דופקות לך תמוח במודע בשביל לעשות יותר כסף
מסבירים שם גם שתיאוריות קונספירציה גדלו מהסיבה הזאת. מציגים לאנשים שגם ככה נופלים בתיאוריות קונספירציה עוד תיאוריות קונספירציה (כמו זה שהעולם שטוח), ומחזקים את הדעות שלהם כי ככה האלגוריתם בנוי.
Solh הגריד קורס כל שני וחמישי איפה פייסבוק ואיפה אנחנו
יפה תמחק את הגריד
ריל הגריד אוסף עלינו מידע אישי
RapIsPac אני זוכר שראיתי סרטון שמסביר על ההתמכרות הזאת שהפעולת טעינה מחדש של העמוד, כאילו רפרש שמגלגלים למעלה את העמוד זה בדיוק על אותו קטע של המכונות בקזינו
מי בא צום דופאמין
anonymous1 נובמבר
Cash_Carti למה לדחות למחר מה שאפשר להתחיל עכשיו?😔
כע השיט של הרשתות החברתיות דופק דור שלם ומרגיל אותנו לצריכת יתר של דופמין שהופך אותנו לזומבים. אל תורידו טיק טוק!!
אני ראיתי.זה בדיוק מה שהסברתי ליוסי לפניי כמה שבועות.
באמת צריך לעשות צום לדופמין
כן. לדעתי מה שהם הראו זה רק קצה המזלג למה שקורה באמת בעולם שלנו. הקטע שכמבינים את זה אפשר בקלות לצאת מזה אבל אני מאמין שרוב האנשים שיראו את הסרט ישכחו ממנה יום אחרי והכל יעלם ושוב הם יכנסו ללופ. לאט לאט אנשים מבינים שמטריקס היה סרט דוקומנטרי
המוח שלי
כל מי שאהב תסרט אני ממליץ שתמחקו אינסטגרם,סנאפצ'אט, פייסבוק טוויטר אם זה לא בשביל עסקים אין לכם מה לעשות שמה.
תקראו ספר,תראו סרט,תתאמנו,תעשו מדיטציה,אפילו לשחק באיזה משחק מחשב יותר טוב מלהעביר זמן על רשתות חברתיות.
אתם עושים לי הייפ לסרט