זין עם כל החרא הזה
פטריות תרופת הטבע האמיתית
זין עם כל החרא הזה
פטריות תרופת הטבע האמיתית
יפה אחי
קשה היה לך להיגמל מסיגריות?
לא , סיגריה אלקטרונית עזרה לי .
היה לי יותר קשה עם ירוק.עישנתי תחרא הזה 7 שנים ברצף. גמרתי 3.5גרם ביום לפניי שהפסקתי עם זה לפניי 3 חודשים
פשוט כי ירוק זה כמו enhancer כל דבר שאתה עושה אתה חושב וואללה איך זה היה מרגיש לעשות את זה כשאתה על ירוק,איך זה היה מרגיש אם אני מטייל פה או פה ועוד כל מיני שטויות.סתם זבל
NiggorColgate פטריות יכולות לחרפן בן אדם
אתה מדבר על פטריות בכללי לטריפ או מיקרודוזינג כמו שדיברתי עליו?
NiggorColgate גמרתי 3.5גרם ביום לפניי שהפסקתי עם זה לפניי 3 חודשים
דאפאק איך מעשנים 3.5 גרם ביום? הייתי מתמוטט כלכלית
מזל שוויד יקר פה בארץ אחרת היו פה הרבה יותר מכורים אליו
מיקרודוזינג.מקרודוזינג פעם ב שש חודשים-שנה גם מועיל דואו. זה המקרודוז(שיב לב להבדל) שגרם לי להפסיק עם ירוק
אם אתה עושה מקרו כל הזמן כן, אתה משחק בסרטונין שלך,צריך להזהר עם זה
NiggorColgate אז איך אתה לוקח פטריות בצורה חכמה
לוקחים 0.2-0.3גרם כמה פעמים בשבוע,נותן לגוף שלך לנוח ולספוג מידע והרגלים חדשים שפיתחת.Repeat.
בשביל המקרו עושים את זה כל שש חודשים-שנה אם באלך.לא חייב אם אתה עושה כבר מיקרו
מת לא יודע, לא הייתה עליי השפעה גדולה במחשבה עצמה ובפעילות יומית.הייתה לזה השפעה יותר על הזיכרון וחרדה חברתית בסיטואציות מסוימות.כשלא עישנתי,הייתה לי חוסר סבלנות ועצבים על דברים שטותיים.
עישנתי סאטיבה ולא אינדיקה,זה שונה
מיקרודוזינג עוזר לפתח הרגלים בריאים,מדיטציה,קריאה,אימון,לאכול בריא,כל מה שאתם צריכים
גאה בך
NiggorColgate אינדיקה>
NiggorColgate ניסית DMT?
וואלה גם אני כזה בערך אבל זה סתם כי לא בא לי
המשך כך
מצאתי מקור בשביל DMT זה כמו vape כזה עולה 300 דולר אבל אמרו לי שזה חרא אי אפשר לקבל מי זה breakthrough מה שכן אמרו לי שכמות מכובדת של פטריות משהו קרוב ל 8גרם מפעיל את ה pineal gland שלך כמו דיאמטי ואתה רואה כל מיני דמויות ומדבר איתם חחח.אולי בעתיד אני אנסה אבל בנתיים אפילו 4.5-5 גרם לא היה קל לעכל תטריפ הזה,לקח לי חודשיים להבין מה בכלל קרה לי זל
בקיצור בשביל לעשות DMT אתה צריך לדעת תחרא שלך ואתה צריך לדעת כימייה . נראה קצת מסובך טבה
NiggorColgate בוכה בקנדה צריך לדעת כימיה כי כל החומרים להכנת DMT חוקיים אבל בישראל פשוט קונים
לרןב קונים צ׳אנגה, לא פריבייס
דאמנ מה?יא בנזונה אתה יודע איך לעשות תחרא הזה ולא אמרת לי בו שנייה לפרטי כי אנלא מבין שיט בזה