זין עם כל החרא הזה

פטריות תרופת הטבע האמיתית

יפה אחי
קשה היה לך להיגמל מסיגריות?

ronen

לא , סיגריה אלקטרונית עזרה לי .

היה לי יותר קשה עם ירוק.עישנתי תחרא הזה 7 שנים ברצף. גמרתי 3.5גרם ביום לפניי שהפסקתי עם זה לפניי 3 חודשים

פשוט כי ירוק זה כמו enhancer כל דבר שאתה עושה אתה חושב וואללה איך זה היה מרגיש לעשות את זה כשאתה על ירוק,איך זה היה מרגיש אם אני מטייל פה או פה ועוד כל מיני שטויות.סתם זבל

אתה מדבר על פטריות בכללי לטריפ או מיקרודוזינג כמו שדיברתי עליו?

NiggorColgate גמרתי 3.5גרם ביום לפניי שהפסקתי עם זה לפניי 3 חודשים

דאפאק איך מעשנים 3.5 גרם ביום? הייתי מתמוטט כלכלית
    מזל שוויד יקר פה בארץ אחרת היו פה הרבה יותר מכורים אליו

Arad18

מיקרודוזינג.מקרודוזינג פעם ב שש חודשים-שנה גם מועיל דואו. זה המקרודוז(שיב לב להבדל) שגרם לי להפסיק עם ירוק

DrJuice

אם אתה עושה מקרו כל הזמן כן, אתה משחק בסרטונין שלך,צריך להזהר עם זה

NiggorColgate אז איך אתה לוקח פטריות בצורה חכמה

DrJuice

לוקחים 0.2-0.3גרם כמה פעמים בשבוע,נותן לגוף שלך לנוח ולספוג מידע והרגלים חדשים שפיתחת.Repeat.

בשביל המקרו עושים את זה כל שש חודשים-שנה אם באלך.לא חייב אם אתה עושה כבר מיקרו

RapIsPac

מת לא יודע, לא הייתה עליי השפעה גדולה במחשבה עצמה ובפעילות יומית.הייתה לזה השפעה יותר על הזיכרון וחרדה חברתית בסיטואציות מסוימות.כשלא עישנתי,הייתה לי חוסר סבלנות ועצבים על דברים שטותיים.

עישנתי סאטיבה ולא אינדיקה,זה שונה

מיקרודוזינג עוזר לפתח הרגלים בריאים,מדיטציה,קריאה,אימון,לאכול בריא,כל מה שאתם צריכים 🙂

• Amit

רמה 460
            • נערך

וואלה גם אני כזה בערך אבל זה סתם כי לא בא לי
            המשך כך

DrJuice

מצאתי מקור בשביל DMT זה כמו vape כזה עולה 300 דולר אבל אמרו לי שזה חרא אי אפשר לקבל מי זה breakthrough מה שכן אמרו לי שכמות מכובדת של פטריות משהו קרוב ל 8גרם מפעיל את ה pineal gland שלך כמו דיאמטי ואתה רואה כל מיני דמויות ומדבר איתם חחח.אולי בעתיד אני אנסה אבל בנתיים אפילו 4.5-5 גרם לא היה קל לעכל תטריפ הזה,לקח לי חודשיים להבין מה בכלל קרה לי זל

בקיצור בשביל לעשות DMT אתה צריך לדעת תחרא שלך ואתה צריך לדעת כימייה . נראה קצת מסובך טבה

NiggorColgate בוכה בקנדה צריך לדעת כימיה כי כל החומרים להכנת DMT חוקיים אבל בישראל פשוט קונים
                לרןב קונים צ׳אנגה, לא פריבייס

Nowhere2go

דאמנ מה?יא בנזונה אתה יודע איך לעשות תחרא הזה ולא אמרת לי בו שנייה לפרטי כי אנלא מבין שיט בזה