סקרן על הדעה שלכם
לא התעמקתי בשניהם
בחירת שירים טובה. שניהם גאוניים אבל אני חושב שהדיסקוגראפיה של הביטלס טובה יותר אז אלך איתם. אני גם מאלה שחושבים ששנות ה-60-70 היו השנים הכי יצירתיות במוזיקה
והגאונות בביטלס לא הייתה ג'ון לנון אלא שילוב של כל הארבעה
פט סאונדס יותר טוב מכל אלבום של הביטלס אבל בכללי אני מעדיף את הביטלס שמעתי אותם הרבה יותר
RUNAWAY_ אבי רוד >
משעממים 🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱
Homeboy מה אתה חופר לא שמעת בכלל
איפה קנייה מערב שיגן על ביץ' בויז
Arad18 פחד להצטרף לגריד שלא נכפכף אותו..
אגב אני אישית מעדיף תביץ' בויז בפער בהנחה ולא מתייחסים לדיסקרוגרפיה האישית של כל אחד מהביטלסים
תכלס שאלה קשה בהתחלה הלכתי עם נערי החוף (🤡) כי פט סאונדס באמת אלבום מדים כמו שראנוואי אמר.
אבל תכלס ביטלס השפיעו כל-כך על המוזיקה, מהלטר סקלטר ועד לסרגנט פפר, אבי רוד וילו סאבמארין שאני הולך איתם בסוף
Ramon_Malone שמעתי והם משעממים ורובכם בכלל אוהבים אותם רק כדי שתוכלו לסמן לעצמכם שאתם שומעים כל סגנון מוזיקה אבל בכלל לא נהנים
Homeboy אני לא שומע אותם למען האמת שמעתי רק פט סאונדס וזה אלבום סבבה עם היילייטס ושמעתי רבולבר וזה גם אלבום סבבה עם היילייטס אבל ממש לא משעמם
Homeboy לא נראה לי גם שאנשים ישקרו בשביל שיסתכלו עליהם בצורה מסוימת, אנשים פה לא ילדים קטנים
Homeboy אחי אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות, כאילו ביטלס וביצבויז זה עכשיו איזה משהו אקספרימנטלי וקשה להאזנה ואף אחד לא שומע.. זה אלבומים ממש כיפיים וקלילים, שגם השפיעו על המון מהמוזיקה בעשורים שאחרי, ואף אחד לא יגיד שהוא שמע רק כדי לסמן וי. אח שלי בן 10 מגיע הביתה ושומע אבי רוד כי הוא הכיר את זה בשיעור מוזיקה..
Ramon_Malone זו תכונה אנושית טבעית וגם אנשים מבוגרים אשמים מאוד בדברים האלה גם אם הם בעצמם לא מודעים מאוד הגיוני שמישהו ירצה להציג את עצמו בתור יותר "טוב" "מגניב" או "מקורי" ממה שהוא באמת וכן לפעמים אפילו זה כבר כל כך חלק ממנו שהוא לא שם לב בעצמו
עוד אחד שנפל ללופ 😕
none of them שתי להקות אוברייטד שהתיישנו בצורה מזעזעת, במיוחד הביטלס מקבלים קרדיט עצום בגלל שהם הביטלס ואנשים שוכחים שאבי רואד אחרי 50 שנה נשמע כמו אשפה
TheStinger ברור שהם ״התיישנו״ באיזשהו מובן אבל לא הייתי אומר שהמוזיקה שלהם גרועה בגלל זה. אבי רוד עדיין אלבום 10/10 בשבילי אבל זה עניין של טעם אישי מוזיקאים בודדים (אם בכלל) הצליחו להוציא כמות masterpieces כמו הביטלס בעקביות
RapIsPac וזה עוד בכלל בלי לדבר על הדיסקוגרפיה האישית של כל אחד מהם..