אנשים שגרו לבד לגמרי בעיר, דברו אלי
וואי איך באלי כבר לגור לבד זה החלום
אני גר לבד כבר יותר מחצי שנה
BlueFrozen דאמ, איך זה? אני שוקל לעבור לתא לבד מתישהו בשבועות הקרובים
BlueFrozen איך זה?
matanhakatan דאם יש לך את האמצעים לזה לגור לבד בתל אביב נראה לי יקר בטירוף
matanhakatan אני גם בתל אביב וזה ליגה לגור פה, לא. מתחרט
אני גרתי במילאנו חצי שנה כיף רצח. אני אוהב את העצמאות
RapIsPac דיברת באנגלית תמיד? כולם שם מבינים?
RapIsPac כל הודעה שאתה כותב פה אני חושב לעצמי כמה סוערים החיים שלך
RapIsPac איפה אתה גר עכשיו, תל אביב?
God איזה אחי. האמת שבדיוק היום גלשתי באינסטגרם ואחרי שראיתי איך אנשים שם חוגגים חשבתי ההפך
ronen האמת שהאיטלקים, כמו כל האירופאים, לא יודעים אנגלית בשיט
RapIsPac למה לא? הצעירים דווקא יודעים אנגלית טוב לפחות ממה שאני חוויתי
Homeboy כן הצעירים יודעים אנגלית סבבה. לא וואו. המבוגרים כמעט ולא יודעים. די מוזר בהתחשב בעובדה שהם מדינה מפותחת כל הסרטים והסדרות שלהם מתורגמות לאיטלקית אז בתכלס אין להם סיבה ללמוד אנגלית כלכך. ניראה לי שבארץ יודעים יותר אנגלית בגלל זה
BlueFrozen כמה אתה משלם שכירות? איפה?
RapIsPac אזור שוק הכרמל / דירת חדר / 2700 + חשמל
BlueFrozen לא משעמם? או מרגיש בודד?
DrJuice תמיד הייתי מתבודד כזה אז מרגיש לי טבעי, גם היה לי גור חתולים אבל נפטר לצערי, אבל אני אוהב את השקט ואת ההרגשה שאני לבד ואין מי שיפריע לי
לגמרי לבד בלי שותפים? הייתי רק לשבועיים ולא הייתי רוצה את זה שוב כרגע, אני הרבה יותר מעדיף להיות עם שותפים כמו עכשיו
Nowhere2go איפה אתה גר?
Nowhere2go איך זה לגור עם שותפים? זה נכון שכשאתה גר עם שותפים אתם הופכים להיות חברים?
RapIsPac ירושלים
Nowhere2go איך שם? כל פעם שאני בירושלים אני מרגיש בחול משום מה. אולי כי קריר שם
DrJuice לא תמיד נכון אני והם אחלה אנחנו מכינים אוכל ביחד ועושים קניות ובכללי מדברים הרבה וגם מכירים חברים אחד של השני אבל לא בינתיים לא הייתי אומר שאנחנו חברים לחיות לבד זה פשוט יותר מדי מדכא אני חושב אלא אם כן 90% מהיום שלך הוא בחברת אנשים לי היה את החלום הזה של לחיות לבד מלא זמן ואז כשראיתי איך זה הבנתי שאני חייב לחיות עם אנשים בבית שותפים אבל זה לא אידאלי בשבילי זה רק זמני אני הרבה יותר מעדיף ושואף אני חושב לחיות עם משפחה משלי