איזה תגובות סרטן
LOL_NEM מן הסתם וואן מייק אחת הקלאסיקות הראשיות של ההיפ הופ
איש בגינה שיר ממש טוב אבל בוואן מייק הביט יותר טוב (בגלל זה מאש אפים של איש בגינה על הביט של וואן מייק נשמעים יותר טוב מהמקורי) ונאס ביצע את הפלואו שנהיה מהיר יותר תוך כדי שהשיר מתקדם יותר טוב
אבל עדיין אחלה קנדריק וזה טוב שהוא מביא את כל הילדים הבני 16 לשמוע תגואט
LOL_NEM מעריצי קניה ב2020 מומנט
הגואט סימפל את הגואט
היה מביא את פיל לתת ווקלים
NAPOLITANO שמע וואן מייק מכניס אותך לסרט IMAX 3D
כשנאס אומר ״LOOK BACK at all the hatred against me FUCK ALL OF THEM״ אני מרגיש תעוצמה בכל מילה, כאילו אני טרנספורטין לתוך הגוף שלו על הטל מוסרי בפיג'מות שיט, משו מטורף
+רצח את יוסי אלף פעם בשיר הזה
למה המים רטובים
RUNAWAY_ THEY BUST, WE BUST, THEY RUSH, WE RUSH
מצמרר אותי
RUNAWAY_ באיזה מובן
What you call an infinite brawl, eternal souls clashin' War gets deep, some beef is everlastin' Complete with thick scars Brothers knifin' each other up in prison yards Drama, where does it start? You know the block was ill as a youngster Every night it was like a cop'll get killed, body found in a dumpster For real a hustler, purchased my Range, niggas throwin' dirt on my name Jealous 'cause fiends got they work and complained Bitches left me 'cause they thought I was finished Shoulda knew she wasn't true, she came to me when her man caught a sentence Diamonds are blindin', I never make the same mistakes Movin' with a change of pace, lighter load, see now the king is straight
פסוקים מהתנך אשכרה להוציא ציצית ולהתפלל
suspicious_1 אגב פעם הוא היה צועק תליריקס בהופעות כשהוא היה מבצע תשיר הזה על איזה הבי מטאל שיט
ואז בסבב הופעות המשותף עם דמיאן מארלי הוא ייעץ לו לא לצעוק כשהוא מבצע תשיר ומאז נאס שינה את זה
RUNAWAY_ נשמע מדים דואו, יש תיעוד?
ריל על כל התגובות מעדיף זעטוטים שמגלים את נאס ודה רוטס מאשר מימס של פין בטיקטוק
Uliel_the_creator
קנדריק והאבוק עדיין חלום רטוב שלי שהשתפ הזה יקרה יום אחד
כי הוא ראפר גיימרים
Shaon התבלבלת עם ירדן.
RUNAWAY_ מקווה שהוא יפרוש מתישהו וישחרר כל מיני אנרליסד באיזו תיקייה אולי זה יקרה אחרי שהוא ימות חס וחלילה
נאס בשלג חוויה טופ1 בחיים זה לא הכה בי ככה חזק
suspicious_1 אחפש.
suspicious_1
LOL_NEM אתה מההייטרים הממורמרים האלה שנאס מדבר עליהם שם שזרקו אותו לכלבים ורצו להשתין לו על הקבר.
RUNAWAY_ חשף אותי