עושה סקר
אם השנה קנדריק פתאום מוציא אלבום שהוא נטו מחווה לג'י פאנק ד״ר דרה טופאק סנופ קורופט דאז וורן ג'י דיג'יי קוויק, הייתם מעדיפים את זה על פני אופציה אחרת או לא?
RUNAWAY_ אני מרגיש שלאחרונה יותר מדי בונים על נוסטלגיה מאשר לפתח את הז׳אנר הזה קדימה
אני כן הוא הראה באלבום האחרון עם הסימפולים שהסגנון הזה יושב עליו טוב ואם יהיה לו אלבום שלם כזה הוא יהיה בטופ הדיסקוגרפיה שלו לדעתי
miriregva45 זה יהיה אתגר להבין איך לעשות את זה בצורה שתחדש ולא תשמע כמו חיקוי זול, אבל אם יש מישהו שמסוגל זה קנדריק
בחרתי בלא רק בגלל מה שדייב פרי דיבר על האלבום הבא של קנדריק וזה מאוד מעניין אותי
Uliel_the_creator מה אמר שלח
RUNAWAY_ זה היה באיזה סרטון יוטיוב אני לא אמצא בחיים אבל סיפרתי לך כבר שהוא אמר שהאלבום הבא של קנדריק הם רוצים להשאיר חותם כמו ת׳רילר של מייקל
Uliel_the_creator אה נזכרתי זה לא סותר נראה לי זה פשוט אומר שהם רוצים שכל שיר שם יהיה להיט ענק נראה לי
מעניין את מי הוא יביא הפעם כשחקן חיזוק שים לב שכל אלבום הוא מביא מוזיקאי חיצוני שמשפיע על כל האסתטיקה של האלבום. גקמס- דרה טפאב- פליילו דאמנ- מייק וויל מר מוראל- דובאל טימותי ג׳נקס- ג׳ק אנטנוף
Uliel_the_creator
@RUNAWAY_
לא היה לך איזה אשכול פעם שהמוזיקה היום לא איכותית כי איזה 50 מפיקים שיר אחד ?
אז כביכול מפיק אחד שעובד לאורך כל האלבום זה הכי טוב
RUNAWAY_ יש מצב אני בכלל חשבתי שהם מתכוונים לעשות אלבום פופ שירצח את כל הפופ
Uliel_the_creator קשה לי להבין למה הוא התכוון דואו כי כרגע gnx מרגיש כמו השיא הפוטנציאלי של קנדריק מבחינה מסחרית
RUNAWAY_ כנראה בונים שג׳נקס+הסופרבול יעשו מספיק הייפ כדי להביא לו חשיפה מקסימלית
אלבום קאנטרי עם פיצרים של ביונסה, פוסט מאלון, שאבוזי וג׳לי רול.
Friedrich יש בזה משהו
Friedrich 20 שנה פיתחו בסוף הזאנר מת נראה לי כולם בשלב הזה רק רוצים לחזור לבייסיקס
Friedrich
-אמרו כולם על כל תחום בתעשיית הבידור
miriregva45 אפשר לפתח דברים בתוך ז'אנר ישן זה לא סותר
maad city, the recipe, wesleys theory, king kunta כל אלה סוג של ג'י פאנק ואלה בין השירים הכי מוצלחים שהיו לקנדריק
RUNAWAY_ מקבל תטענה אבל הכל היום נשמע בייסיקלי אותו הדבר או לפחות שיש 2-3 סגנונות בולטים
RUNAWAY_ גם נכון. התכוונתי שבמקום להישען על העבר אפשר לעשות גם דברים חדשים ועדכניים
NiggorColgate לא היה לך איזה אשכול פעם שהמוזיקה היום לא איכותית כי איזה 50 מפיקים שיר אחד ?
זה באמת נכון though כנל גם לגבי קליפים שיט יותר מדי מלוטש, אין מקום ל״טעויות״
NiggorColgate כן מפיקים פשוט שולחים ערוצים אחד לשני וכל אחד מנסה לתת תטריידמארק שלו ואז יש לך ערוצים לביט מאיזה 4-5 מפיקים.
אם הראפר מעורב ביצירה שלו אז אפשר לבצע את זה בצורה טובה וחכמה אבל בטראפ בדרכ שולחים להם מיילים עם ערוצים והם משחקים עם זה בסטודיו