מעודכן לעונה 2 פרק 5 כרגע
מישהו הבין איך החיצוני של אירב יודע שהפנימי שלו זמם משהו? הרי אם מפטרים את החיצוני שלו הוא לא יודע מאילו סיבות עושים את זה הסצינה שם הייתה לא מובנת עבורי..
מיליצק סופט והוא חם על נטלי, זהו לבינתיים.
Uliel_the_creator לפי מה שהבנתי יש לו עבר של כמה שנים בלומון והוא עבר את התהליך של הניתוק יותר מפעם אחת כבר. חוץ מזה בעונה הראשונה אפשר לראות שהוא קצת מנסה לגלות מה קורה בפנים בזה שהוא לא ישן בלילות כדי לנסות להירדם בעבודה והיה את כל הקטע עם הנוזל השחור הזה
Uliel_the_creator והוא חם על נטלי,
גם אני היא נראית אחת הישראליות אגב
סיימתי עונה 1 ואני עדיין קראתי זה בסדר? באמת קונספט פסיכי מת לראות איך המערכות יחסים הרומנטיות שלהם יראו ברגע שהם יתמזגו במיוחד של מארק עם הלן ואשתו המתה חיה
איך שהוא הייתה לי הרגשה שהלן בעולם החיצוני היא קיגל אבל זה לא הוריד לי שגיליתי שזה באמת ככה
גם רק לי מרגיש שחסר המון אלימות בסדרה הזאת אבל גם אני שמח שאין ככ הרבה
kdot לא מרגיש לי שצריך להיות אלימות בסדרה הזאת אבל יוצא דרדוויל משבוע הבא אז יהיה מה לראות עם אלימות
בפרק חמש רומזים על זה שמילציק חוצה קווים או גבולות שלו ומראים את זה שהוא חוצה קו ברקע בסצינה האחרונה לדעתי הוא יהיה זה שאיכשהו יעזור למארק לקבל תשובות בסוף גם אם זה יהיה בדרך עקיפה
nivmm כל פעם אני מקבל ווייב ממיליצק שבסוף הוא יעזור להם כי תמיד משתינים עליו בטח יחווה מוות חביב
nivmm כי לא יודע מרגיש לי כאילו זה נדרש בדברים כמו מרד או ניסיון שליטה כזה אבל מצד שני אני אוהב שהם משועבדים ככה זה מעניין
גם הסיפור של קובל לא ברור ילדת סגידה לכת איגן אנד דיפד
Uliel_the_creator היא פשוט נולדה לתוך הידיים שלהם לפי מה שרואים בעונה הראשונה
Uliel_the_creator מת לדעת מה הסיפור שלה ולמה היא נבהלה כל כך שהboard הזמינו אותה לבוא לפגישה אחרי שהיא ביקשה את זה בעצמה מת לדעת גם מי אלה הboard ואם זה באמת הרבה אנשים כי מה הסיכויים שהלנה הצליחה להשיג את כולם לפגישה עם קובל באמצע הלילה ברנדומליות
kdot לירן תסיים את הפרקים שיצאו בעונה 2 ואז תצטרף תודה.
Uliel_the_creator קשה לי
Uliel_the_creator סיימתי התשובה זהה
nivmm היא התחילה להפריע להם, ולדרוש דברים. ידעה שיהרגו אותה או שישימו אותה ב״חדר התחתי״
ולמה כל כך חשוב לה שמארק יסיים את קולד הרבור
nivmm מה זה בכלל קולד הארבור
בסוף מארק זה איזה בן לא ידוע של משפחת איגן שאחד מהמנכלים אימץ בסתר והם מכוונים אותו לאיזה משהו שלא ידוע עדיין
Uliel_the_creator יש מצב מה הסיכוי שזה צירוף מקרים שהוא גר ליד קובל ודווקא אישתו חיה שם
מקווה שלא יתפזרו אבל יותר מדי במדע בדיוני ובסוף יגלו שזאת סתם קנוניה לשלוט לכל האנשים בעולם בתודעה וואנס לומון ישתלטו על כל תעשייה/ימכרו את הטכנולוגיה שלהם לחברות אחרות.
Uliel_the_creator ראיתי תאוריות שהם מנסים להחיות או ליצור שיבוט של קיר איגן והקולד הרבור זה מה שבונה את זה אני גם מקווה שזה לא איזה משהו יותר מדי מדע בדיוני ויותר משהו הגיוני או לפחות לא רחוק מדי מהמציאות שהם מראים בינתיים
nivmm זה גם מה שאני חושב. לדעתי בגלל זה גם כל הקטע עם העיזים. אני עדיין נשרט מה הקטע עם השיניים- גם החיוכים שהתחלפו במסכים בעונה 1 + הבחור שלוקח את החפצים הדנטליים לאולם הייצוא
nivmm כן אבל כל האופרציה הזאת בשביל אוננות עצמית נשמעת לי קצת מטומטמת