קנדריק >>> קניה וכן זה כולל את TCD ו-808
הוא בכלל הפיק את אחד השירים עם קנדריק שם לפחות לפי ג'ינייס שיהיה בריא
Yair זה רק אומר שהקרדיטים של ההפקות שלו מזויפים והוא לא עושה כלום בטח לא הפיק את דייטונה באמת
אשכרה הבנאדם בן 50 ושומע קארטי די איזה אינפנטיל
RUNAWAY_ מוזיקת נייטרוס
אמר הבן אדם שהשתמש בAI כדי לסגור וורסים של מלמולים באלבום שלו אף פעם לא היתה לו באמת דעה טובה לגבי מוזיקה אפילו בתקופה שהוא עדיין היה מסוגל ליצור דברים שמיעים
nivmm דווקא לפריים קנייה היו דעות לא רעות במוזיקה, הוא נתן קרדיט לרדיוהד שנתנו לו השראה ליצור את 808s'
היום קנייה ווסט (גבר בן 50) מקשיב לדייב בלאנטס, לייזר זים 700, יונו מיילס ופלייבוי קארטי.
קנאה
יש ראיון עם קאדי שהוא בייסיקלי אמר שקסג זה האלבום שלו
וגם אנשים לא יודעים ש MYGUYMARS הפיק את סטרונגר למשל
קניה פשוט גונב קרדיטים ותהילה במשך עשורים
RUNAWAY_ אני קצת פוחד מזה שאתה צודק
יאללה דיס באטל
NiggorColgate לא נראה לי שקנדריק ידסס אותו קניה זה בנאדם בלי בושה עצמית שכל צומי שהוא מקבל זה טוב לו וגם לא רושם לעצמו תשירים ומרפרפ עם AI
דואו גם קנדריק יצא מביך שהוא עובד עם קארטי האוטיסט הזה איך הוא אומר שהוא רוצה להציל את הראפ גיים בראיונות ובו זמנית נותן 3 פיצרים לספאמר בלי שום ליריקה
קנייה ההומו קנייה ההומו
הוא לא כמונו הוא לא כמונו
זמן עצוב להיות הייטר של קנדריק
TrumpetKid קניה פחדן רצח אני זוכר שהוא התחיל לבכות שהוא ילשין למשטרה כשדידי איים עליו עבריין מקלדת
TrumpetKid לא הבנתי
TrumpetKid מי זה הדיקריידר הזה
קניה הנרקומן מאונן על עצמו כל הזמן רושם בטוויטר שטיות ולא לומד מטעויות החיים שלו ריקים כי הוא מתגעגע לתחת של קים אז הוא מאשים את היהודים שבהכל לטענתו הם שולטים
RUNAWAY_ לא קרה
כל הסיבה שהוא מוצץ לדידי עכשיו זה כי הוא עבריין מין בעצמו והחתים מלא אנשים NDA שלא יוכלו לדבר על כל הדברים שהוא עשה
salvatore נראה לי בראשון הוא אומר שקנדריק יתעלם אבל הם עדיין יסגרו חשבון עם קניה כשהוא יבוא להקליט עם טיי דולה סיין
בשני הוא אומר לפאנבויז של קניה שעל הזין שלו ושילכו לחפש
RUNAWAY_ בשני הוא מתכוון שאם ההייטרים של קנדריק כועסים עכשיו אז זה כלום לעומת מה שבדרך, כאילו רומז שיש עוד מוזיקה בדרך man man זה הכינוי של קנדריק