אנדרייטד ביותר חלק מהקטעים הכי אהובים עליי בכל הפראנצייז פה הקארקטר דיזיין פשוט פיק והוא על זמני ויש אנשים שממשיכים לישון עליו, צוחקים על טנשינהאן ויאמצ׳ה שהם דמויות לא רלוונטיות בעוד שהם עושים את הסדרה במקור אחד הקרבות הכי טובים ^ כשגוקו חוזר אחרי שהתאמן עם קאמי וכולם היו בשוק מאיך שהוא גדל ואז בסוף קאמי אומר לו שהוא רוצה שהוא יחליף אותו בתפקיד זה היה הסיום הכי טוב שיכל להיות לסדרה כל frame פה פשוט יפייפה דרגון בול סופר פאנבויז לא יודעים מי אלה אולונג ולאנץ׳ בכלל 😆
RickJames פיו אני צריך לראות מתישהו
אני חס וחלילה לא הייטינג על סדרות אחרות של דרגון בול פשוט הזוי כמה שאנשים לא מדברים על המקור כמו שמגיע לו לאנימה מ86 זה שרד את מבחן הזמן היטב
רציתי השנה להתחיל דרגון בול מאפס קשה. שרדתי 30 פרקים המוח שלי לא מכוון לאנימות ישנות יותר
kdot זה רק משתפר ככל שהסדרה מתקדמת שתדע פרק 84 והילך 10/10
מה אתה עושה רגשון עצוב תן מוטיבציה
RickJames הבעיה שהתחלתי סולו לבלינג רואה the wire קורא קינגדום ומנסה לסיים דארק סולס 3 תוך כדי אין לי זמן להגיע ל84😭
למרות שהטנקאיצי בודוקאי ה21 גם אש
kdot דאמ החיים טובים שכשאתה מובטל רגעמה
kdot וואי רק הכמויות דיבור על סולי לבלינג הורידו תחשק
RickJames לא איזה מובטל סופ״שים ושעתיים סוף יום
ראיתי כמה פרקים כשהייתי בן 10 באיזה אתר והלכה לי התמימות (הפרק הזה שגוקו מוריד לבולמה את התחתונים והיא מראה את עצמה למאסטר יושי)
miriregva45 קלאסיקה
miriregva45 +1
וואלה עשית לי הייפ לריווץ' לדראגון בול אתחיל מקאי דואו
RUNAWAY_
RickJames היה פרופסור מרושע בFXP שקראו לו סרגיי שרצה לבנות אנדרואידים שישתלטו על העולם אבל לא יזכרו את זה כי אם יהיה להם זיכרון אולי הם יפתחו מצפון בהתחלה יצר את פנדה אבל אז פנדה נהיה פייק וחזר בתשובה והתחיל להיות אכפתי לבני אדם וגם הסתבר שהוא פייק ולא באמת שוכח דברים כמו שצריך אז הוא יצר את קשטן אבל גם הוא היה בעיה כי הוא רק רצה להטריל בני אדם ולא ולהשמיד אותם ויום אחד החליט להעלם ואז הוא יצר אנדרואיד שלישי... י*סל...הוא שאב אליו את שני האנדרואידים האחרים ולקח את כל התכונות שלהם הוא הייטר של האנושות כמו שמתוכנן וגם שוכח כמו שצריך אבל אז הגיע קפיר בסופר סאייה וגירש את פרופסור סרגיי המרושע ושלושתם שכחו בכלל למה הם נוצרו
אני מת על האסתטיקה של הסדרה הזו
האנימות בשנות ה80-90 היו כלכך אומנותיות מושקעות ואותנטיות גם מבחינת עלילה וכתיבה וגם מבחינת האנימציה חבל ממש שזה התחלף באנימציה ממוחשבת שעושה התקף אפילפסיה ודמויות שכתובות כמו בובות קרטון
miriregva45 מסכים לגביי אנימציה לא מסכים לגביי עלילה
RickJames צודק אולי הכללתי קצת סתם מרגיש לי שבדמויות באנימות ישנות היה יותר "קסם" או משהו כזה
בדרכ אני רואה אנימות SUBBED אבל הדאב של דרגון בול נראה מטורף מה אתה אומר לראות?
kdot הדאב של זי אולי אחלה אבל נראלי דרגון בול הראשון עדיף בסאב