חשבתי שזה כבר היה שם
שיחליט כבר אם הוא רוצה את זה בסטרימינג או לא(לא שזה מעניין גם)
suzume נראה לי שהוא גם דיבר על לסיים תאלבום או משהו ובסוף זה עלה בול אותו דבר ☠️
RUNAWAY_ דונדה 3: נשמתה של דונדה ווסט פוגשת את נשמתו של היטלר בגיהנום
suzume איך הוא עדיין מוציא דונדות אחרי כל הדיסים שהוא הדריפ על אמא שלו בזמן האחרון
RUNAWAY_ אולי דונדה היא החברים שיצרנו לאורך הדרך🤓
suzume
קאמרון אמר למייס ״תטפל בבן שלך״ ☠️ (זה מצחיק כי הסטייל של הראפ של קניה במקור מתבסס על מייס אז הוא יעני האבא שלו רוחנית במשחק)
RUNAWAY_ קניה מנסה להחמיא לאנשים בלי להשוות אותם לאלוקים:
ילד לנסות להשוות תצמו לפרינס כדי להראות גיי מגניב
פרינס היה גיי הומופוב הוא בחיים לא יגיע לרמה הזאת.
RUNAWAY_ פיו גיי הומופוב נשמע כמו אחלה דבר. נמשך לבנים אבל שונא את הקהילה
suzume האמת הוא היה פורץ דרך בצעירותו אבל כשהתחיל להזדקן הוא הצטרף לכת jehova's witness ונהיה הומופוב בגלל אמונות מפגרות
RUNAWAY_ כן ובלי קשר הוא היה שחצן בטירוף וגם מוזר בכללי בעשור הקודם לפני שמת הוא לא הפסיק לרדת על אמנים חדשים כמו גאגא קייטי אד שירן וכו אבל ליטרלי שיתף פעולה עם ריטה אורה💀
suzume כן הוא אהב בנות יפות בלי כשרון כמו ריטה, זואי קרביץ וקרמן אלקטרה שהוא הכין לה פעם אלבום שלם
RUNAWAY_ גם את סנו אלגרה הוא אהב! ולגבי ריטה היא הדבר הכי לא מעניין בעולם אבל מה שכן היא יודעת לשיר לפחות
suzume קרמן אפילו לא יודעת לשיר אז הוא הכין לה אלבום היפ הופ
זה בקושי ראפ אפילו ☠️
RUNAWAY_ המציאה את המונך pretty girl rap שsweetie חופרת עליו
RUNAWAY_ פאק זה מזעזע
הביאה לי קרינג' כבד
מצד אחד ההתעניינות המוגזמת של פרינס במישהי שיכולה להיות הבת שלו זה ווירדו שיט
מצד שני היא נרקיסיסטית ברמות - סיפרה את כל הסיפור הזה כדי להאדיר את עצמה ובקושי שמה על פרינס, הוציאה אותו די לוזר
RUNAWAY_ ברו מתלהבת ברמות מפרינס כאילו אבא שלה הוא לא כוכב גדול (שבזכותו יש לה קריירה)
6:08 מתתתת איזה מביך וואו הייתה שמחה להפטר ממנו
RUNAWAY_ אגב זואי היא גם לא אפוייה היא אמרה לא מזמן שהיא אוהבת לצפות בסרטים של רומן פלנסקי למרות הפשעים שביצע (אנ0 קטינה)
suzume תכלס אבא שלה זה אחד הפאנבויז הגדולים של פרינס בטח חפר לה עליו מילדות
אבל הם גם חברים נראה לי (פרינס ולני) אז בטח היא ראתה אותו כמו uncle